אביעד ואביבית פורמן. "זה שאנחנו פתוחים רק יומיים בשבוע גורם לאנשים להתגעגע אלינו"
אביעד ואביבית פורמן. "זה שאנחנו פתוחים רק יומיים בשבוע גורם לאנשים להתגעגע אלינו"

ערב איטלקי חדש בפורמנ'ס

השף אביעד פורמן כבר לא מתמקד רק באירועי בוטיק. אחרי הבופה של שישי בבוקר, כעת הוא מציע ערב איטלקי בכל יום רביעי. ואם חשבתם שכאן הוא יעצור, יש לכם טעות

פורסם בתאריך: 4.12.17 10:09

לפני כשנה, לאחר תקופה ארוכה שבה הוא התמקד בקייטרינג, פתח השף אביעד פורמן במתחם אדמירלטי בקרית חיים את פורמנ'ס – מקום שמיועד לקיום אירועי בוטיק ושמשמש גם כבוטיק שוקולד. לפני כחצי שנה נפתחו שעריו של פורמנ'ס גם לבופה ארוחת בוקר בימי שישי בסגנון אכול כפי יכולתך. לאחרונה הוא הרחיב ביחד עם אחותו אביבית, שהיא שותפתו לעסק, את המעגל הקולינרי של העסק ויצא בכל יום רביעי עם ערב על טהרת המטבח האיטלקי: פיצות בטאבון עצים, מנות קלאסיות של פסטה וקינוחים כמו שרק הוא יודע להכין. התפריט משתנה מדי שבוע לפי חומרי הגלם שהוא שם את ידו עליהם ולפי מצב הרוח. המחיר לסועד: 140 שקל לארוחה של שש מנות שמוגשות לשולחן.

 

פולנטה בפורמנ'ס. שש מנות ב-140 שקל

פולנטה בפורמנ'ס. שש מנות ב-140 שקל

 

 

פורמן, איטלקית למתקדמים?

"היתה דרישה מלקוחות לטעום מהאוכל שלנו גם כשאין אירוע. זה שאנחנו פתוחים רק יומיים בשבוע גורם לאנשים להתגעגע אלינו".

ולמה דווקא אוכל איטלקי?

"כי זה מטבח שאני מאוד מחובר אליו ומאוד אוהב אותו. אני משלב בין הטעם האיטלקי לטעם ישראלי. בקרוב אנחנו מתכננים להתרחב עוד יותר ולהוסיף ערב דגים וערב אסייתי".

 

קרם ברולה בפורמנ'ס. בקרוב: גם ארוחות דגים וערבים אסייתיים

קרם ברולה בפורמנ'ס. בקרוב: גם ארוחות דגים וערבים אסייתיים

 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר