Mayasi Cheese. תמונות באדיבות הלקוחה

הגבינות של מיאסה

מיאסה חלבי, בת 33, ילידת הכפר עוספיה שעל הר הכרמל, טבחית במקצוע ומוכרת באהבתה להכנת גבינות ביתיות, העשויות מחומרים טבעיים וביתיים בלבד.

מיאסה גדלה בבית מסורתי בו אביה גידל פרות, מכר חלב לתושבי הכפר וייצר גבינות בעצמו. תמיד אהבה להיות לצידו ובסביבתו וחלמה לייצר גבינות בעצמה.

היום מיאסה מייצרת גבינות בביתה הצנוע כאשר החלב מאותן פרות שאביה מגדל עד היום.

את ארוחת הבוקר מגישה באהבה גדולה עם סוגים שונים של גבינות, ביצים אורגניות מתרנגולות שגדלו בשדה ובחופשיות. לצד סלטים ביתיים, מיוחדים וטעימים במיוחד. וכל זה מוגש לצד לחמים חמים, ייחודיים ומגוונים.

מיאסה מאמינה שאוכל מזין, בריא ומהטבע ישפיע ישירות על האושר שלנו ולכן משקיעה המון אהבה, מחשבה ויצירתיות באוכל שמגישה מכל הלב.

  • המוצרים המוצעים ע"י מטבח "הגבינות של מיאסה"
  • ארוחות בוקר גורמה ישר מהשדה
  • סדנאות ללימוד הכנת גבינות ביתיות מסוגים מגוונים
  • סדנאות להכנת סלטים ואוכל גורמה
  • ערבי צוות וימי גיבוש בהזמנה אישית
  • מכירת גבינות מכל הסוגים
  • סדנאות בארגונים מותאמים לילדים ומבוגרים
  • אספקת גבינות לבתי קפה ומסעדות

שעות פתיחת המסעדה:

8:00 -22:00

כול ימות השבוע

כולל שישי שבת

כתובת ב WAZE:  הגבינות של מאיסה

טלפון: 052-708-8255

 

 

כתובת
עוספיה
צור קשר עם הגבינות של מיאסה
🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר