פלטת בשרים מעושנים (צילום מתוך אתר האינטרנט after dark)
פלטת בשרים מעושנים (צילום מתוך אתר האינטרנט after dark)

חדש באפטר דארק: סדנאות אוכל ובירה

הסדנאות של אפטר דארק מיועדות לקבוצות של 12 משתתפים מינימום, ויוגשו בהן שש מנות מבושלות בבירה לצד בירות מתאימות. כל אלה ילוו בהסברים מפורטים על סוגי הבירות, על תהליכי ההכנה שלהן ועל שילובן בבישול

פורסם בתאריך: 14.9.20 17:11

הפאב After Dark מציע סדנאות לקבוצות שהן חוויה של בירה, אוכל ומה שביניהם. בסדנאות, אשר מיועדות לקבוצות של 12 משתתפים מינימום, יוגשו שש מנות מבושלות בבירה, לצד בירות מתאימות כמובן, והכל ילווה בהסברים מפורטים על סוגי הבירות, על תהליכי ההכנה שלהן ועל שילובן בבישול.

באפטר דארק ברחוב יפו 130 בעיר התחתית יש לא פחות מ-30 סוגי בירה מהחבית – לאגרים, בירות חיטה, איילים ובירות למביק מתוקות – שמשתלבים נהדר עם המומחיות של המקום שהיא בשרים, ובהם סטייקים, המבורגרים, נקניקיות ופלטות של בשרים בעישון קר, שבו הבשר נכבש ועובר עישון בטמפרטורה נמוכה, כאשר בסוף התהליך צורבים את השומן ואת העור על הגריל לקבלת פריכות. למעשנה נכנסים גם דגים שמוגשים בפלטות לצד ירקות.

לפרטים ולהרשמה: 053-5216076

 

פלטת דגים מעושנים (צילום מתוך אתר האינטרנט after dark)

פלטת דגים מעושנים (צילום מתוך אתר האינטרנט after dark)

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר