המבורגריות מומלצות בחיפה. מאגר תמונות Ingimage
המבורגריות מומלצות בחיפה. מאגר תמונות Ingimage

המבורגר בחיפה: המסעדות שאתם חייבים לאכול בהם

ההמבורגרים כבר מזמן הפכו לחלק בלתי נפרד מתרבות האוכל החיפאית. ההמבורגר עבר בשנים האחרונות תהפוכות וכיום אתם יכולים למצוא מנות המבורגר באינסוף אפשרויות ובשיטות הכנה שונות. אנחנו מביאים בפניכם שש המבורגריות בחיפה והסביבה, שאחרי שתראו מה יש להם להציע, לא תוכלו לחכות לביקור הבא בהן

פורסם בתאריך: 1.1.19 22:53

סניף קניבר עיר תחתית

אין מישהו שלא מכיר את רשת ההמבורגרים קניבר, הוותיקה ביותר בחיפה שבעצם התחילה את תרבות ההמבורגרים החיפאית. הסניף הראשון של קניבר נפתח בשדרות מוריה לפני 17 שנה על ידי בעלי הרשת לירן לוי ואלכסיי גורליק. הרשת שמה לעצמה מטרה להכין המבורגרים מצויינים באיכות גבוהה מאוד. כבר בתקופה הראשונה לפתיחתו, הפך הסניף למוסד חיפאי ולמקום מפגש חובה וקבוע של חיפאים. לאור הביקוש התרחבה הרשת לסניפים נוספים בקרית חיים ובטירת כרמל. בדצמבר, שימחה קניבר את כל בלייני העיר התחתית, כאשר פתחה את סניפה הרביעי ברחוב העצמאות בעיר. "הסניף החדש ברחוב העצמאות מטרתו לתת מענה לכל התושבים שנמצאים בעיר התחתית, בין אם אלו העובדים בסביבה, החיילים המשרתים בבסיסים הצבאיים הקרובים, בית חולים רמב"ם, שכונת בת גלים וכל המבלים שמגיעים לעיר התחתית בערב", מספר הבעלים של קניבר, לירן לוי.

כאשר תכנסו לסניף החדש, תרגישו כאילו הגעתם לג'ונגל אמיתי. מסביבכם תראו סוגים שונים של צמחים גדולים, כמו במבוק ושולחנות מעץ. כמו כן, לסניף אוריינטציה לבילוי הלילי ומעשר בערב הוא הופך לבר.

כנפי עוף בקניבר. צילום: רמי שלוש

כנפי עוף בקניבר. צילום: רמי שלוש

בקניבר מכינים את ההמבורגרים באופן עצמאי מבשר בקר טרי שנצלה על הגריל. ההמבורגרים מגיעים בגדלים של 220 גר' ו-330 גר' וניתן להוסיף להם תוספות, כמו גווקמולה, חזה אווז מעושן, פטריות פורטובלו, אננס בצ'ילי ועוד. הילדים יוכלו להנות מהמבורגר בגודל 90 גר' וניתן להזמין 3 או 6 המבורגרים בגודל 90 גר' כמנה.

בין מנות הדגל של הרשת, תמצאו את ההמבורגר צ'יזי המיוחד שמורכב מתערובת גבינות של גאודה, צ'דר ומוצרלה. ייחודיות הקציצה היא שהתערובת נמצאת כבר בתוכה ולא מעליה.

גם המנות הנוספות מומלצות בחום, כמו מנת שניצלונים בבצק בירה טמפורה, המגיעה באריזה מיוחדת ברוטב קארי ירוק ממכר וכנפי הבית ברוטב פיקנטי של צ'ילי ומנגו.

בין הבירות המוצעות בתפריט תמצאו בירה מהחבית, בירות של היינקן וגולדסטאר.

כדי לא לפספס הטבות שוות, הורידו את האפליקציה של קניבר לנייד. הנה רק חלק מהן: 1+1 על ההמבורגרים בימי ראשון ושני בשעות 15:00-19:00, הטבת עסקיות בימי ראשון עד שישי בין 12:00-17:00. ביום רביעי מוצעות מנות קטנות רק ב-10 שקלים: צ'יפס קטן, בורגר של 90 גר', שניצלונים אישיים וכנפיים אישיות (שעות 12:00-22:00). לטורפים ליליים של הג'ונגל מוצעת מנה בשרית ותוספת ב-49 שקלים בלבד (מ-22:00 בערב).

דרך האפליקציה ניתן לבצע משלוחים מארבעת הסניפים.

סניף קניבר, דרך העצמאות 41 (עיר תחתית), חיפה. ראשון – רביעי 11:30-1:00, חמישי – שבת 11:30-3:00. טלפון: 1-700-553-311

מסעדת קניבר. צילום: רמי שלוש

מסעדת קניבר. צילום: רמי שלוש


בורגר סאלון

את ההמבורגר המיוחד של בורגר סאלון הכירו החיפאים לפני כחמש שנים, כאשר נפתח הסניף השני של הרשת בהיכל הספורט רוממה ומאז הפך מוקד עליה לרגל. הסניף גדול, מרווח ומתאים לבילוי לכל הגילאים ובצמוד אליו נמצאים מקומות חניה רבים. המיקום לסניף נבחר בעיקר בגלל הנגישות המרכזית שלו מכל נקודה בחיפה. עם התפתחות הרשת לכל חלקי הארץ נפתח ב-2016 סניף נוסף במרחב חיפה, במתחם ביג קריות. בינואר, יפתח סניף שלישי באזור חיפה במתחם אצטדיון סמי עופר.

רשת בורגר סאלון ידועה בהמבורגרים המעולים והטריים שלה, שנעשים מ-100% בשר טרי משובח שגדל בחווה בלב עמק יזרעאל, באיכות גבוהה ובמחירים נגישים. רשת בורגר סאלון הוקמה בשנת 2013 על ידי הבעלים של מסעדת הבשרים המפורסמת ברמת ישי, 'לימוזין' וכיום מונה תשעה סניפים ברחבי הארץ וכאמור עוד מספר סניפים עתידים להיפתח בחודשים הקרובים.

אם אתם תוהים מה הייחודיות של בורגר סאלון לעומת המבורגריות אחרות, אז נספר כי גולת הכותרת היא הטריות של הבשר. בעלי מסעדת לימוזין רמי גינת ואמיר טלמור מגדלים את הבקר בחווה בתמרת ולכן כל הבשר שמסופק לבורגר סאלון מידי יום הוא בשר טרי. נתחי הבשר מגיעים לסניפים ארוזים ברשת ללא מגע ניילון וכל נתח עובר פיקוח ואישור לפני הטחינה.

מנכ"ל רשת בורגר סאלון, רמי דנה אומר שלמרות שנוהגים לשייך את הרשת למזון מהיר, כל המוצרים בה הם מוצרי פרמיום. "החלום שלנו הוא למכור את ההמבורגר הטעים בעולם", אומר דנה. "ההמבורגר שלנו הוא פשוט, עם מלח ופלפל. אנחנו רשת של המבוגרים טריים כי אנחנו אחראים לכל התהליך שהבשר עובר".

המבורגרים בבורגר סאלון. צילום: רמי שלוש

המבורגרים בבורגר סאלון. צילום: רמי שלוש

לאחר ההזמנה, אתם יכולים לעקוב אחרי הכנת ההמבורגר במטבח הפתוח. הבשר נטחן בקצביה לנגד עיניכם, על ידי גריל מן מיומן ומקצועי. הלחמניות בבורגר סאלון הן חלק מהייחודיות של הרשת והן נאפות במקום בנוסף ללחמנייה הרגילה ניתן לקבל את הקציצה המפורסמת גם בלחמניות דגנים, לחמניות מקמח מלא ולחמניות ללא גלוטן.

את הרעיון למטבח פתוח לחלוטין, דבר שאינו שגרתי בעולם ההמבורגרים בישראל יזם אמיר טלמור ורמי גינת בעלי מסעדת לימוזין. "טריות היא דבר ראשון אצלנו. לא מספיק רק להגיד אלא גם להדגים ללקוחות כיצד הדבר נעשה וזה מה שבעצם הוביל אותנו". ההמבורגרים בבורגר סאלון נעשים מבשר טרי של בקר, עגל, עוף וסלמון, בגדלים של 160 ו-220 גר' ו-320 ו-440 גר' להמבורגרים כפולים. בנוסף, מוצעות מנות צ'יפס, צ'יפס בטטה, טבעות בצל, סלטים, כריכי ג'בטה, משקאות קלים, חמים, בירות וקינוחים.

מנת הדגל של בורגר סאלון היא ללא ספק המבורגר 220 גר' עם תוספת אסאדו מעושן מעל, שהובא במיוחד ממסעדת לימוזין (45 שקלים).  בתפריט תמצאו גם התייחסות לקהל הטבעוני והצמחוני בדמות המבורגר טבעוני וצמחוני טבעוני העשוי מטופו, פולי סויה וירקות. כמו כן, ניתן להזמין המבורגרים טריים מהקצבייה לצלייה עצמית בבית על גריל או מחבת ולשני הסניפים יש שרות משלוחים .

ואם אתם עדיין לא חברים של בורגר סאלון, נספר שלרשת יש אפליקציה בה משתמשים 55,000 חברי מועדון ששמה Burger Saloon. האפליקציה מעניקה הטבות מדי חודש ללקוחות וניתן לצבור בה נקודות. זמינה להורדה ללא תשלום.

היכל הספורט רוממה, דרך פיקא 69, חיפה, ביג קריות, שדרות ההסתדרות, ימים א'-ש': 11:00-23:00. טלפון: 1700-705-715 

בורגר סלון. צילום: רמי שלוש

בורגר סאלון. צילום: רמי שלוש


Moses – קריית חיים

רשת Moses מונה כ- 10 מסעדות בפריסה ארצית, מאילת שבדרום ועד לקריית חיים שבצפון. הרשת נוסדה בשנת 2003, ולאורך השנים גדלה וביססה את מעמדה כמובילה ואיכותית בענף ההמבורגרים תוך כדי שהיא מציעה לקהל הישראלי אלטרנטיבה קולינרית המשלבת אוכל מגוון ואיכותי לצד חווית אירוח צעירה וקלילה, כזאת שכיף לחזור אליה.

שף הרשת, שי כספי, יצר תפריט חדשני המשלב תמהיל בין מנות הדגל האהובות, בראשן עומדת כמובן קציצת ה׳ARTBURGER׳ האייקונית המזוהה עם מוזס מיומה הראשון, לצד מבחר מנות חדשות ומפתיעות. המסעדות מציעות מבחר תפריטים, בהם תפריט עסקיות צהריים משתלם, תפריט ערב מגוון, תפריט ילדים חוויתי, תפריט late night מהפכני, תפריט משלוחים מצוין, כשכל אלו מעניקים מענה לכל אחד, ולאורך כל שעות היום והערב.

המבורגרים חובקי עולם במוזס. צילום: חיים יוסף

המבורגרים חובקי עולם במוזס. צילום: חיים יוסף

מנת הדגל של מוזס,ה׳ARTBURGER׳ – המבורגר מבשר בקר וטלה. המנה זכתה לגרסה מחודשת בשם ARTBURGER new generation וזוכה לאהדה רבה בקרב הלקוחות.

מעבר לכך, תפריט מוזס מגוון מאוד וניתן למצוא בו גרסאות נוספות להמבורגרים קלאסיים  העשויים מ- 100% בשר בקר טרי, הנטחן מדי בוקר במקום.

קטגוריית המבורגרים נוספת ומובילה היא  ׳חובקי העולם׳, המבורגרים עם אינטרפרטציה ליעדים נחשקים בכל רחבי העולם. התפריט מציע 4 המבורגרים חובקי עולם קבועים בתפריט ( פרנצ' בורגר, פורטוגזי, בנגקוק, לונדון מרקט) וחובק עולם אחד, שמתחלף מדי בשבועיים ומפתיע את האורחים בטעמים ותוספות מהעולם.  בנוסף, מציע תפריט Moses מבחר מגוון של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים.

בתפריט של Moses קיים היצע רחב של מנות המותאמות לצמחוניים ולטבעוניים, ורק לאחרונה השיקה הרשת את המבורגר 'ביונד מיט', שזוכה לביקורות חיוביות גם ממי שממש אוהב בשר.

מערך המשלוחים של Moses,  מציע שירות משלוחים מוקפד, המנות נארזות באריזות ייחודיות לטובת שמירת החום והטריות של המנות, המשלוח מגיע ליעדו בזריזות וביעילות. והכי חשוב…טעים!

מסעדות Moses מציעות מבחר ארוחות עסקיות, בין אם אתם מחפשים עסקית צהריים משתלמת הכוללת מנה ראשונה לבחירה, עיקרית, תוספת ושתיה לבחירה התקפה בין השעות 17:00 – 12:00, ארוחות ילדים, וגם כידוע, מוזס הייתה הראשונה שהשיקה את תפריט ה ׳לייט נייט׳ המהפכני, שמוצע החל מהשעה 23:00 וכולל מבחר מנות, ארוחות, אלכוהול ומבחר קוקטיילים במחירים משתלמים שכיף לסיים איתם את היום.

מוזס קרית חיים, הממוקמת במתחם תחנת הדלק Ten מול אולמי "נוביה" מציעה חוויה איכותית, טעימה ונעימה: מהרגע שתכנסו למסעדה, תבינו שהגעתם למסעדה סופר מקצועית, החל מהשירות הנעים שילווה אתכם מקבלת הפנים ובמהלך הארוחה, העיצוב החמים שמשרה אווירה נעימה שכיף להיות בה וכמובן בהקפדה הקולינרית בכל מנה ומנה.

זה גם הזמן לספר לכם על מועדון החברים: "הוועד של מוזס".

עלות ההצטרפות הינה 59 ₪, כשבמקום, עם ההצטרפות, מקבלים המבורגר במתנה! החברות בוועד הנה לכל החיים.

חברי ועד מוזס נהנים מצבירת סאטרים בכל הזמנה, מתנת יום הולדת, הטבות מתחלפות

ומ- 50% הנחה על העיקריות, בימי שני,  ב- Moses Monday ! ניתן להצטרף לועד של מוזס במסעדה ובאמצעות מוקד המשלוחים.

נגישות:

המסעדה בעלת נגישות לנכים, ויש חניה בשפע ( בחינם)

פרטים על המסעדה:

מוזס קרית חיים, חלוצי התעשייה 96, קריית חיים
טלפון: 04-7706222
שעות פתיחה:
א-שבת 12:00 עד אחרון הלקוחות
הזמנת משלוחים- מוקד משלוחים 9449* או באתר

ארטבורגרים. צילום: חיים יוסף

ארטבורגרים. צילום: חיים יוסף


קפטן

הרשת הצעירה קפטן נוסדה לפני שלוש שנים על ידי שני אחים – ברק ואשר לב בהשראת רשתות המזון המהיר בארה"ב שמייצרות המבורגר גורמה. הסניף הראשון של קפטן נפתח במתחם תחנת הרכבת הישנה בירושלים. באוקטובר 2018, נפתח סניף קפטן במרכז זיו בחיפה והיה הסניף השביעי מתוך תשעת סניפי הרשת.

אשר ניהל את סניפי ארומה בארה"ב ובזמן שהותו בארה"ב זיהה את תחום ההמבורגר גורמה במזון המהיר ואז עלתה לו המחשבה להקים דבר דומה בארץ. "מטרתנו הייתה ליצור רשת שמבחינת שירות, מחיר ואיכות מתחרה ברשתות המזון המהיר", מספר הבעלים של קפטן ברק לב. "כלומר, החזון של קפטן הוא שההזמנה תהיה מוכנה תוך דקה, אבל שהמוצר יהיה ברמת פרמיום".

לפני פתיחת הסניף הראשון בירושלים, האחים לב ביצעו מחקר מעמיק וכך בנו את התפריט. "ההשראה מארה"ב מתבטאת במוצר ובאווירה. בנינו את התפריט כך שאפשר יהיה לעמוד מאחוריו לאורך זמן", מסביר ברק.

רמת הפרמיום של האוכל מתבטאת באופן ההכנה שלו במטבח הפתוח מול עיני הסועד. כל המנות בתפריט עשויות במקום עצמו: הבשר הטרי של קציצת ההמבורגר נטחן במקום ונמעך בעת הטיגון בשיטת סמאש, הצ'יפס נחתך במקום מזן ספציפי של תפוחי אדמה מעוטף עזה שהבעלים מצאו שהוא מתאים להכנת הצ'יפס. תפוח האדמה הטרי מטוגן פעמיים, בבוקר ובפעם השנייה מול הלקוח.

קפטן. צילום: רמי שלוש

מומלץ לטעום את טבעות הבצל של קפטן – טבעות הבצל הגדולות והלא שגרתיות נטבלות לפני ההכנה ברוטב הבית במתכון סודי.

"אנחנו מכירים את הקהל הצפוני מסניפי ארומה בצפון והיה לנו חשוב להקים המבורגריה איכותית גם בחיפה", מסביר ברק על פתיחת הסניף במרכז זיו. "יש באזור זיו שילוב של קהל צעיר ושל משפחות שמתחבר לנו בדיוק למותג. זה היה אזור שנראה לנו מתאים מאוד ואכן משפחות וחבר'ה צעירים כמו סטודנטים מהטכניון מגיעים לקפטן הרבה בגלל רמת המחירים".

התפריט של קפטן מציע כל המבורגר לחוד בגודל 110 גר' או 220 גר' או בתור ארוחת קפטן הכוללת המבורגר, צ'יפס או טבעות בצל ושתייה מוגזת במילוי חוזר או כוס בירה אחת. טווח מחירי הארוחות נע מ-46 שקלים ועד 63 שקלים לארוחה.

בתפריט תמצאו את המבורגר הסמוקי שכולל ירקות, רוטב קפטן במתכון סודי, רוטב קורנביף ובתוספת טבעות בצל. לאוהבי הטעם הפיקנטי מומלץ ללכת על המבורגר אל קמינו שמגיע עם ירקות, חמוצים, אבוקדו, פלפל חלפיניו ונאצ'וס.

במנות העוף תמצאו את הטנסי פרייד – חזה עוף מטוגן בטמפורה פיקנטית עם ירקות המוגש בלחנייה.

גם לשומרי משקל מציעה הקפטן פתרון באמצעות החסבורגר – קציצה המוגשת על חסה עם ירקות.

האווירה האמריקאית האוטנתית מתבטאת בסניף גם בשיטת ה-Refill (מילוי חוזר) בשתייה שכמעט ולא ניתן למצוא אותה בארץ. בוחרים שתייה מוגזת (13 שקלים) ולאחר שסיימתם את הכוס, תוכלו למלא אותה שוב ללא הגבלה.

"רמת ההשקעה אצלנו היא כזאת שאין בכל מקום. אנחנו לא תעשייתיים ומכינים הכל בעצמנו. נכון שזאת עבודה קשה, אבל התוצרת היא ברמה איכותית ואחרת לגמרי", אומרת מנהל סניף זיו מקסים טמצין.

שדרות טרומפלדור 53 (מרכז זיו), חיפה. ימים ראשון – שבת 12:00-1:00. טלפון: *2583

בסניף פועל איסוף הזמנות עצמי, ניתן לבצע הזמנות באתר ובטלפון

קפטן. צילום: רמי שלוש


מנהטן דיינר אמריקאי

מנהטן דיינר אמריקאי הוא מקום צעיר שנפתח באוקטובר בעיר התחתית בסגנון הדיינר האמריקאי – מסעדות מזון מהיר שפתוחות בשעות לא שגרתיות. תוך זמן קצר הספיק מנהטן לקבל הרבה מחמאות ולהביא אליו חיפאים קרניבורים רעבים.

הרעיון להקמת מנהטן נולד אצל נימר זכנון שעבד בתור שף במסעדות, לאחר שבסיום יום עבודה לא מצא מקום לאכול בו שיהיה פתוח באחת בלילה ואז החליט להקים אחד כזה. "הבנתי שיש אנשים כמוני שמחפשים לאכול בשעות כאלה ולא מוצאים", אומר נימר.

המנות במנהטן נוצרו בהשראת טיוליו של נימר בעולם, כאשר זיהה מנות שלא קיימות בארץ ולכן בחר ליצור אותן במנהטן. כך תמצאו במקום: כנפיים מטוגנים מוגשים על וואפל בלגי עם מייפל, אנטריקוט עם גבינה בלחמנייה על בסיס תפו"א.

מנהטן דיינר אמריקאי. צילום: רמי שלוש

מנהטן דיינר אמריקאי. צילום: רמי שלוש

וכמובן, ההמבורגרים. אם חשבתם עד היום, שנחשפתם כבר להמבורגרים גדולים ועסיסיים, במנהטן תשכחו מכל המבורגר אחר שהכרתם. מימדי ההמבורגרים שאתם יכולים לבחור, ירשימו אתכם וכך גם התוספות השונות, מגבינות פרובולונה וצ'ידר ועד בייקון וכדורי פירה שהופכות את המנה לעסיסית ביותר.

כל ההמבורגרים עשויים מבשר עגלות ומכילים 80% בשר ו-20% שומן, מלח, פלפל ותבלין סודי של מנהטן. הבשר נעשה בשיטת הסמאש האמריקאית: ההמבורגר נמעך בכלי מיוחד על הפלאנצ'ה וכך הוא מקבל צלייה מהירה ואז מתבלנים אותו מיד. כל תהליך ההכנה של המזון הטרי, איתו עובדים במנהטן מדי יום, נעשה מול העיניים שלכם.

ההמבורגרים מגיעים בגדלים של 200 גר' (43 שקלים), 300 גר' (53 שקלים) ו-400 גר' (63 שקלים).

במנות הספיישלים תמצאו את הפילי צ'יז סטייק – אנטריקוט מיושן למשך 20 יום פרוס דק וצלוי על הפלאנצ'ה, על אש נמוכה עם בצל וכאשר הוא מגיע למידת מדיום מוסיפים לו גבינת פרובולונה ושמים בלחמנייה על בסיס תפו"א.

מנה מיוחדת נוספת ואחת ממנות הדגל היא מנת הצ'יקן וואפל שמנהטן הוא המקום היחיד בארץ שמכין אותה. המנה היא חזה עוף מטוגן בציפוי של קמח, המגיע בתוך וואפל בלגי ומומלץ להוסיף לו צ'דר ובייקון (45 שקלים).

התפריט כולל גם נקניקיות (39 שקלים).

במנהטן מכינים רוטב קנאביס ממתכון סודי שבגללו מגיעים למנהטן לקוחות מכל אזורי הארץ.

תפריט הבירות כולל בירות מהחבית – קרלסברג וגינס ובירות בבקבוק של החברה האמריקאית ג'אמס המייצרת בירה טרייה בטעמים מגוונים.

בקרוב נימר מתכנן לפתוח סניפים נוספים באזור הצפון וברחבי הארץ.

קדושי בגדד 34, טלפון: 077-6350073, ימים א'-ד' 12:00-00:30, ה' – ו' 12:00-3:00, שבת 21:00-00:30

וופל בלגי במנהטן. צילום: רמי שלוש


זסטי מרכז הכרמל – כשר

בתור חיפאים אמיתיים, סביר להניח שכבר אכלתם ולא פעם אחת בזסטי במרכז הכרמל. זסטי הוא מוסד חיפאי ותיק שהוכיח לחיפאים מהו המבורגר מעולה ואיכותי מיום פתיחתו, לפני שמונה שנים. החודש הפך הסניף לכשר בהכשר של רבנות חיפה. לזסטי מגיעים צעירים לפני ואחרי בילוי במרכז הכרמל, תלמידי בית ספר, סטודנטים ומשפחות.

סניף זסטי הוא קטן ועממי עם מטבח פרונטלי ופתוח, כך שתמיד יש אינטרקציה עם המבקרים שיושבים על הבר ומסתכלים כיצד קציצות ההמבורגר נצלות על הפלאנצ'ה.

ההמבורגרים בזסטי נעשים לפי מתכון סודי בפס היצור של חברת 'בלדי בע"מ'. ההמבורגרים נעשים מבשר טלה, אסאדו ואנטריקוט ומגיעים בגדלים של 160 ו-220 גר'. כל מנה ניתן להגדיל למנת דאבל וטריפל.

מנת הדגל והאהובה על החיפאים בזסטי היא המבורגר אנטריקוט 160 גר' (34 שקלים) ו-220 גר' (39 שקלים). זהו המבורגר הכולל בשר אנטריקוט משובח עם חסה, בצל סגול, עגבניה, מלפפון חמוץ ורטבי הבית.

ארוחה בזסטי. צילום: רמי שלוש

ארוחה בזסטי. צילום: רמי שלוש

מנה מיוחדת נוספת היא מנת ה-GLT – המבורגר נתחי אווז מעושנים עם בצל מטוגן המגיע עם ביצת עין, חסה, בצל סגול, עגבניה, מלפפון חמוץ ורטבי הבית. אם זה לא ישביע אתכם, תוכלו להוסיף תוספות אקסטרה מעל של בצל, פטריות, אווז מעושן, קורנביף וכו'.

אל תדלגו גם על מנות הצד השוות: פוטטוס הום פרייז או צ'יפס בטטה, כנפיים ברביקיו, כדורי פירה, טבעות בצל ומנות נוספות.

בזסטי יש כמה הצעות מפתות שלא כדאי לוותר עליהן. לחיפאים הרעבים ולבליינים שמגיעים לסניף משעה 21:00 יש מבצע לייט נייט מיוחד – כל סוגי ההמבורגרים מלבד המיוחדים במחירים: 160 גר' (25 שקלים) ו-220 גר' (30 שקלים). אם אתם מגיעים בזוגות, לא תשארו מקופחים וב-89 שקלים לזוג במהלך כל היום תוכלו לאכול שני המבורגרים 160 גר' עם מנת צ'יפס ושתי פחיות שתייה. גם לשלושה חבר'ה יש מבצע משתלם של טריפל ב-119 שקלים: שלושה המבורגרים 160 גר', שתי מנות צד לבחירה ובקבוק שתייה אחד של ליטר וחצי.

אם אתם מחפשים ארוחת צהריים במחיר נגיש, בתפריט העסקיות (בשעות 11:00-17:00) תוכלו להזמין המבורגר בגודל 160 גר', צ'יפס ושתייה ב-39 שקלים או להגדיל את ההמבורגר ל-220 גר' בתוספת רק של 5 שקלים.

את כל המשלוחים ניתן לבצע דרך אפליקציית זסטי.

שדרות הנשיא 129, חיפה. טלפון: 04-8380037, א' – ה' 11:00-01:45, ו' 11:00-15:00, ש' 18:00-01:45

הסניף כשר

זסטי. צילום: רמי שלוש

זסטי. צילום: רמי שלוש


 יומנגס סניף נשר

אי אפשר לרצות לאכול המבורגר ולא לחשוב על יומנגס, רשת ההמבורגרים הידועה והמצליחה. ביוני שנה שעברה, זכו תושבי הצפון בפתיחת הסניף הרביעי של הרשת בתל חנן נשר ומגיעים אליו כ-15,000 סועדים מדי חודש.

נתונים אלו שמרשימים בפני עצמם, מצביעים על הביקוש הגדול ואהבה ליומנגס.

"אנחנו מאמינים שמיקום הוא תוצר של גישה נוחה ושל חניה ואלו שני צרכים שהצלחנו לענות עליהם בנשר. אנחנו לא נמצאים בתוך מרכזי ערים גדולות אלא מעדיפים אזורים קטנים יותר. חשוב היה לנו לשמור על דרכי גישה קלות ולכן הסניף נותן מענה לכל אזור הצפון", מספר גל בכר, מבעלי הרשת.

עם התפריט של יומנגס, בחירה קלה לא תהיה לכם. בתפריט עשרה המבורגרים מכל הסוגים בגדלים של 220, 440 ו-660 גר' שנקראים על שמות של מדינות בעולם ושואבים את טעמם מהמטבחים המקומיים. ביניהם: רגיל, מקסיקני, תאילנדי, אוסטרי, עיראקי וכולם מגיעים עם שלל תוספות. ההמבורגר התאילנדי למשל מורכב מבשר בקר ושומן אווז טחונים יחד עם קשיו קלוי, ג׳ינג׳יר, כוסברה, נענע ובצל. הוא מוגש עם טופינג של אננס, צ׳ילי, איטיות אורז מטוגנות, רוטב איולי ואסאבי, רוטב חמאת בוטנים וקרם קוקוס. הבשר שעובדים איתו ביומנגס הוא בשר ארגנטינאי משובח ורמת הפיקוח ורמת המוצר היא מהגבוהות שאפשר למצוא בארץ.

יומנגס. צילום: רמי שלוש

יומנגס. צילום: רמי שלוש

"לכל המבורגר יש אופי וסיפור מאחוריו של איסוף חומרי גלם, ניסוי ותעיה וגילוי של עולם שלם", אומר בכר.

אבל זה לא הכל, בכל המבורגר ניתן לבחור ב-20 תוספות נוספות. יומנגס דוגלת בסקרנות קולינרית ומעודדת להתנסות בשילובים של טעמים מטורפים, כדי שתגלו צד שעוד לא הכרתם בעצמכם. כך תמצאו בין התוספות בייקון, חזה אווז, צ'יליפניו, פטריות שום ויין ועוד) וגבינות איכותיות ומיוחדות (אולד אמסטרדם, בלו סטילטון, סנט מור, ברוסן פלפלים, בושה, פרובלונה ועוד). את התפריט מפתח הבעלים, גל בכר בעצמו לאורך השנים. הבעלים כל הזמן מסתובבים בעולם בחיפוש אחר הדברים הבאים ואת הרעיונות הייחודיים הם מביאים ליומנגס.

אל תפחדו ללכת לאיבוד בין כל ההצעות בתפריט. הייחודיות ביומנגס היא שאין תפריט במקום והמלצר מדבר עם הסועד, מכיר אותו, לומד את טעמיו ואז מתאים לו את המנה הטובה ביותר. ביומנגס שישה סוגי בירות ואחת מהן היא בירה שמבושלת במתכון מיוחד עבור יומנגס.

בחודש האחרון נוסף בתפריט צ'יפס בלגי מעולה שהבעלים הצליחו להביא לארץ לאחר מאמצים רבים. כיום, ללקוחות יש בחירה בין הצ'יפס הקבוע והצ'יפס החדש. "זה הגיע ממקום של הקשבה רבה ללקוחות וכיום אנחנו בין ההמבורגריות הבודדות שמגישות שני סוגי צ'יפס", מספר בכר.

דרך בר יהודה 147, נשר. ימים ראשון – רביעי 18:00-2:00, חמישי – שישי 18:00-4:00, שבת 12:00-2:00. טלפון: 9775*

יומנגס. צילום: רמי שלוש

יומנגס. צילום: רמי שלוש


הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

כתבה שיווקית


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

6 תגובות
  1. אלכס

    אכלתי ברוב המקומות המצויינים, בזמן האחרון חוזר רק ל'קפטן' במרכז זיו. תמיד בא בטוב, מהיר, עסיסי, וטעים!!!

  2. חולה על המבורגרים

    קניבר עיר תחתית הצגה- אוכל טעים שירות מצוין.. ממש נהניתי..
    בורגר סלון מעולים גם..
    את השאר לא ניסיתי.. נתתם לי רעיונות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר