מאירועים ביתיים עם שולחן מתקפל, סכין, קרש עץ וכמה בשרים בצידנית, התגשם החלום אחרי עשור בתחום האירועים הפרטיים, נולד אולם אירועי הבוטיק TONY EVENT של השף אור שושן. האולם מספק לכם חוויה קולינרית יוצאת דופן עם קונספט ייחודי בצפון, שיגרום לכם לחשוב פעמיים על אירוע גדול, ולהבין שהדבר הבא בתחום האירועים הוא TONY – אולם אירועי הבוטיק של הצפון.
אז איך הכל התחיל?
אור שושן, רק בן 32, הוא שף ויזם עם המון עסקים וניסיון מאחוריו. את תחילת הדרך עשה ביעקב קבב בקרית חיים – העסק הראשון והוותיק שלו עד היום, שם למד באמת את תחום העסקים, השירות והאוכל. "עם שנים של למידה על בשר ושירות, החלטתי להעניק את החוויה הבאה בתחום והתחלתי לקיים אירועי בשר פרטיים, שהיו הצלחה מטורפת עם חברה של יותר מ-50 עובדים ועשרות אירועים כל חודש", הוא מספר.

הכל התחיל באירועים פרטיים. על העמדה: אור שושן (צילום: פרטי)
כך נולד TONY
אבל אור לא נח לרגע. הוא מספר: "מהרגע שהתחלתי פשוט נולד מקצוע חדש בישראל. אני תמיד חשבתי איך לקדם ולחדש ללקוחות שלי, וכך נולד "מופע הבשר", שכולל תצוגת בשר מטורפת עם עשן, קרח יבש וחיתוך בשר פרונטלי מול הלקוחות. המנה שפשוט ניצחה את כולם היא "מגדל האננס". ביום שיצאתי איתה לאירועים, אין אירוע שף או בית שלא חיכו שנגיע אליהם לעשות אותה. כמובן שכמו בכל תחום אחר, קמו להם אלפי שפים וגרילמנים רבים, ואני כמובן לא יכולתי להישאר מאחור. חשבתי איך אני מתקדם לשלב הבא, איך אני יוצא מהקופסה ומביא את הרעיון שישאיר שוב את כולם מאחור, וכך נולד הרעיון ל-TONY – אולם אירועי בוטיק בכשרות מהודרת שנותן את הבמה לאירועים קטנים עד 120 סועדים".
אור, למה עד 120 סועדים?
"עד היום אירועי הבוטיק לא קיבלו במה ואף נדחו מאולמות האירועים בטענה שמספר האורחים פשוט לא מספיק, ואם כבר הצלחתם לגרד את 120 הסועדים, כנראה שהאולם הרגיש 'ריק'. משם הגיע הרעיון ל-TONY – אולם בוטיק עם מטבח שף פתוח שנותן את כל המעטפת עם תפריט שף בשרי עשיר ומגוון, כשהכל נעשה על המקום מול עיני האורחים. השיא של הערב קורה על העמדה. עמדת הבשרים המוכרת מהאירועים הפרטיים הגיעה לאולם יפה יותר, כשהיא גדולה יותר ועם שואו עוצר נשימה".
אילו אירועים חוגגים ב-TONY?
"בגדול כל אירוע מ-40 עד 120 סועדים: בריתות, ימי הולדת, אירועי חברה, בר/ת מצווה, חתונות וכל אירוע אחר".

אולם אירועי הבוטיק TONY EVENT של השף אור שושן (צילום: פרטי)
ולמה דווקא ב-TONY?
"אחרי כל כך הרבה שנים שנגעתי בכל תחום אפשרי שקשור לעולם האירועים, אני מביא איתי את כל הידע והניסיון למקום אחד. מהעיצוב החדשני והקלאסי לקונספט ושיטת העבודה שגורמת לכל אורח באולם להרגיש כאילו סגר שולחן במסעדת שף ומקבל שירות אישי. האוכל נעשה מול עיני האורחים על המקום. איך שתתיישבו ליד השולחן באולם, ייצאו אליכם מגוון של מנות ראשונות חמות, והשוס הוא שאין הגבלה. כמה שתבקשו, כך תקבלו. מבחינת השירות, יעמוד לרשותכם צוות של טבחים, מלצריות ומנהל אירועים שיהיה צמוד אליכם מהרגע שהגעתם לאולם, כך שתקבלו את השירות והמענה הטוב ביותר שאפשר לחלום".
ואיך הביקורות?
"וואו. אין לי מילים. הרבה מעבר למה שחלמתי. בעלי השמחה פשוט מסיימים את האירוע בעננים, כי כמות המחמאות שהם מקבלים היא לא רגילה, ואנחנו פשוט מעריכים ומכירים תודה בכל פעם מחדש".
מתכננים אירוע?
אז אם אתם מתכננים בקרוב אירוע של עד 120 סועדים, הגיע הזמן שתחייגו ותשריינו תאריך. אם הגעתם אלינו דרך הכתבה, ספרו לנו, ותקבלו 5 אחוז על סך האירוע.
כשרות חלק, מהדרין
שד' ההסתדרות 74 חיפה, כביש השירות
לאתר: https://tonyevents.co.il
טלפון: 050-465-4956





תגובות