פרשת "מונית הכסף": כתב אישום נגד תושבת חיפה בת 30 בגין הונאה של יותר משלושה מיליון שקל, תוך התחזות וזיוף מסמכים, וקבלת כספים במרמה מקורבנות דוברי הרוסית.
במחלק פשיעה מקוונת במחוז צפון נוהלה בחודשים האחרונים פרשיית הונאה כלפי עשרות אזרחים מבוגרים דוברי רוסית, שבמסגרתה הם נעקצו הקורבנות במיליוני שקלים. המתלוננים העבירו בדרכים שונות כספים רבים לגורמים שהציגו את עצמם בין השאר כשוטרים וכעובדי בנק, והעבירו מאות אלפי שקלים באמצעות נהגי מונית שהוזמנו באפליקציות ייעודיות.
הנאשמת, שנעצרה בתום החקירה הסמויה של הפרשייה, נהגה להתקשר לאנשים שונים ולשכנע אותם – תוך הצגת מצגי שווא והתחזות לגורמים רשמיים כמו נציגי חברת טלוויזיה, מתורגמנית ממשרד עורכי דין, נציגי בנק ונציגי חברות אינטרנט -להעביר לידיה כסף במזומן וכרטיסי אשראי עם הסיסמה הסודית לצורך משיכת כספים מחשבונותיהם של הקורבנות. עוד עלה מחומר החקירה כי הנאשמת פעלה באופן מתוחכם, תוך שכנוע ותוך הטלת מורא כלפי הקורבנות, והפצירה בהם לא לדווח לרשויות, זייפה מסמכים, הדפיסה אותם ושלחה אותם לקורבנות על מנת לממש את תחבולתה.
לאחר מעצרה של הנאשמת יצא אל הפועל מבצע "מונית הכסף", שבמסגרתו נעצרו לחקירה מספר מעורבים נוספים שמסרו את עדותם במשרדי מחלק פשיעה מקוונת במחוז צפון. עם סיום שלב החקירה הוגש נגדה כתב אישום שכולל 27 אישומים בבית משפט השלום בעיר באמצעות פרקליטות מחוז חיפה.





שירת הים
בבקשה פרסמו שם או תמונה או גם וגם , של הנוכלת