קהילת שבט הנובה מגיעה היום (ראשון) לפאב המורגן במפרץ חיפה. בהמשך להרחבת אזורי הפעילות של הקהילה לצפון ולדרום יגיעו חברי העמותה לחיפה במטרה לאפשר לכל השורדים להשתתף בפעילויות החוסן של העמותה.
מקהילת שבט הנובה נמסר: "יום זה מוקדש לשורדי הקהילה, ומטרתו היא להעניק חיבוק ותמיכה משותפת לכל חברי הקהילה. העמותה מביאה את רוחה של הקהילה ומציעה כלים פרקטיים, מדורת שבט בהנחיית עומרי כוכבי ורז מלכה, סדנאות הילינג לגוף ולנפש, הרצאה בנושא תעסוקה והתפתחות אישית, סטנד אפ של דרור טייכנר, עמדות ליווי למיצוי הזכויות הסוציאליות המגיעות לשורדים, ולסיום – מסיבה לגוף ולנשמה".
עוד נמסר מהעמותה: "אנחנו מביאים איתנו את רוחה של הקהילה לכל מקום. בכל פעילות אנחנו פוגשים זה את זו, ולא רק מקיימים אירוע אלא בונים מחדש את תחושת השייכות. חיפה היא עוד צעד במסע שלנו להגיע לכל שורד ושורדת, ולהזכיר להם שהם לא לבד".
האירוע יתקיים בשעות 23:00-16:00 בפאב המורגן, רחוב יקותיאל בהרב 3, והוא מיועד לשורדי המסיבות בלבד. לפרטים לחצו כאן.





תגובות