פרויקט "בית הסופר" יצא לדרך. קבוצת שובל וקבוצת מבנים – התחדשות עירונית ערכו הבוקר (חמישי) טקס הריסת בניין ברחוב קרית ספר 13 באחוזה בהשתתפותם של בעלי הדירות, הרוכשים ומתכנני הפרויקט. הפרויקט "בית הסופר" יוקם במסגרת תמ"א 38 – הריסה ובנייה – כאשר הבניין יורכב משני אגפים נפרדים של שבע קומות עם 33 יחידות דיור בתמהיל של דירות 3, 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים מפוארים.
רביד שימקו, מבעלי הדירות בקרית ספר 13: "הרגע הזה הוא מרגש מאוד עבורי ועבור משפחתי. כל הדיירים שלנו פותחים היום פרק חדש ומצפים בקוצר רוח לקבל את הדירות החדשות שלנו. זו הזדמנות אדירה להודות למבנים ולשובל על הליווי הצמוד ועל הדרך המשותפת. גם כשהיה קשה עם כל הביורוקרטיה העירונית, הם התאמצו מאוד והגיעו ליעד, שהוא היום המאושר הזה".

הריסת הבניין ברחוב קרית ספר 13 (צילום: סבסטיאן חבס)
ישי רוט, מנכ"ל קבוצת שובל: "כל הריסת בניין ותחילת פרויקט מרגשים אותנו מאוד. לי אישית זה רגע מיוחד משום שזה הפרויקט הראשון שלי שמתחיל ביצוע מאז כניסתי לתפקיד המנכ"ל. לאחר שנתיים קשות מאוד שעברו על כולנו, אני מאחל לנו ולמדינה שרק נשמח, נוסיף לפתח ולהתפתח, ונמשיך לבנות את הארץ. תודה מיוחדת למשה מילר, בעלי קבוצת שובל, שהתווה לכולנו את הדרך ושנמצא תמיד בפרטים הקטנים".
יוסי לחם, מנכ"ל משותף בקבוצת מבנים – התחדשות עירונית: "'בית הסופר' זה פרויקט מרגש מאוד עבורי באופן סימבולי, כי הוא פותח תקופה חדשה עם חזרת החטופים החיים הביתה ובתקווה לחזרת כל החטופים שאינם בין החיים ועד לאחרון שבהם. הדיירים היקרים שלנו, שהם שותפינו לדרך, המתינו בסבלנות שנים רבות דרך כל תלאות הביורוקרטיה והגיעו ליום המאושר הזה. יש לנו כאן דיירת מקסימה שמתגוררת כאן משנת 1960, ומבחינתה זו היסטוריה אישית. אני מאחל לה, לשכניה ולכל עם ישראל רק רגעי אושר ויצירה כמו אלה".

פרויקט "בית הסופר" (הדמיה: בתאל זיתוני)
העסקה שחלמתם עליה מחכה לכם כאן. היכנסו עכשיו לזירת הנדל״ן של חיפה
תגובות