-->
שמונת השב"חים שנעצרו לפני העלייה למונית (צילום: דוברות עיריית חיפה)
שמונת השב"חים שנעצרו לפני העלייה למונית (צילום: דוברות עיריית חיפה)

פקחים של העירייה תפסו 11 שב"חים

שני מקרים של תפיסת שוהים בלתי חוקיים בחיפה: במקרה הראשון נעצרו שלושה שב"חים באתר בנייה בנוה שאנן, ושמונה נוספים נעצרו רגע לפני שעלו למונית - בזכות סיגריה

פורסם בתאריך: 20.8.25 11:56

11 שוהים בלתי חוקיים (שב"חים) נתפסו אתמול (שלישי) בחיפה במהלך פעילות שגרתית של פקחי אגף האכיפה העירוני.

אתמול אחר הצהריים הבחינו אנשי יחידת האופנועים של אגף האכיפה העירוני, בראשותו של קלוד ג'ובראן, בחבורה של שמונה אנשים שאחד מהם השליך סיגריה על המדרכה, רגע לפני שכולם עלו למונית שעמדה במקום. הפקחים ניגשו אל האיש, הזדהו בפניו וביקשו ממנו להציג תעודה מזהה. הוא השיב שהוא תושב השטחים ושאין בידיו אישור שהייה בישראל. הפקחים זימנו ניידת משטרה למקום, ולאחר בדיקה התברר כי גם שבעת האנשים הנוספים שהיו עמו אינם מחזיקים באישורי שהייה. כל השמונה נעצרו והועברו להמשך טיפול בתחנת המשטרה, כמו גם נהג המונית שהסיע אותם.

מוקדם יותר אתמול עצרו פקחי העירייה במהלך משמרת הבוקר שלושה שב"חים באתר בנייה בשכונת נוה שאנן. השלושה נעצרו על ידי ניידת משטרה שהגיעה למקום ולקחה אותם לתחנה להמשך חקירתם.

מנהל אגף האכיפה בעיריית חיפה אילן חודדה: "האירוע ממחיש עד כמה חשובים הסיורים השוטפים של פקחי העירייה. אנו פועלים בנחישות ובמקצועיות לאכיפת החוק ולשמירה על הסדר הציבורי ולביטחונם של תושבי חיפה בשיתוף פעולה מלא עם משטרת ישראל ועם גורמי הביטחון".

 

שלושת השב"חים שנעצרו באתר הבנייה (צילום: דוברות עיריית חיפה)

שלושת השב"חים שנעצרו באתר הבנייה (צילום: דוברות עיריית חיפה)

 

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר