-->
סניף ברגר קינג בעיר התחתית (צילום: ברגר קינג)
סניף ברגר קינג בעיר התחתית (צילום: ברגר קינג)

ברגר קינג פותחת סניף ראשון בחיפה

רק לפני כחודשיים מונתה דנה טוכנר למנכ"לית רשת ברגר קינג ישראל, וכבר בשבוע הבא היא תפתח את הסניף הראשון בחיפה - בעיר התחתית. ואם השם הזה נשמע לכם מוכר, נספר שאביה הוא לא אחר מאשר המסעדן האגדי יוסי טוכנר

פורסם בתאריך: 4.11.25 10:45

רשת המזון המהיר ברגר קינג, בשליטתה של קבוצת דלק ישראל ובניהולה של המנכ"לית דנה טוכנר, פותחת לראשונה סניף ראשון בחיפה. הסניף החדש, שמשתרע על פני 200 מ"ר ברחוב שער פלמר 2, צפוי להיפתח בתחילת השבוע הבא.

"זהו אחד מהסניפים הכי מושקעים שלנו מבחינה תקציבית, ואנחנו גאים להשיק אותו", מספרת טוכנר בגאווה ומציינת שהוא יהיה פתוח לאורך כל ימות השבוע.

הסניף החיפאי הוא הסניף ה-19 של הרשת, וטוכנר מקווה שבמהלך שנת 2026 תפתח הרשת שישה עד שמונה סניפים נוספים: "השאיפה שלנו היא להתפתח ולהתרחב כמה שיותר, ולתת מענה לאוכלוסיות ולאזורים מתפתחים. הסניף בחיפה הוא הסניף הכי צפוני שלנו, והמטרה שלנו להתפתח לקריות ולעפולה. אנחנו פונים לקהל מגוון – משפחות צעירות, בני נוער, סטודנטים – ורוצים לתת מענה גם מבחינה תקציבית וגם מבחינת איכות האוכל. אנחנו גאים מאוד בקציצה שלנו, שהיא 100 אחוז בשר בקר וללא תוספות וחומרים משמרים, ובטעם של הגחלים".

המסעדה הראשונה של ברגר קינג נפתחה בשנת 1954 במיאמי, פלורידה, ולאורך השנים עברה גלגולים והחלפו הבעלים. ברגר קינג ישראל הוקמה בשנת 1994 על ידי קובי חיון, שהיה מנכ"ל הרשת במשך שמונה שנים, ומשנת 2022 פועלת הרשת בזכיינות של קבוצת דלק ישראל.

 

 

טוכנר, שמונתה למנכ"לית הרשת בתחילת חודש ספטמבר, היא שפית בוגרת Culinary Institute of America ועורכת דין בהשכלתה. היא מביאה איתה ניסיון עשיר בניהול ובפיתוח רשתות מזון – היא ייסדה וניהלה את רשת בורגרים שנמכרה בשנת 2014 לקבוצת בורגוס בורגר בר (BBB), וניהלה מסעדות יוקרה בניו יורק ובהן את מסעדת ארבע עונות – אך הגאווה הגדולה היא המסעדה המשפחתית סטקיית הבוקרים. "אני קודם כל הבת של המסעדן יוסי טוכנר, ובדמי זורם דם של מסעדנית", היא אומרת, "זה הבסיס להשכלה שלי בתחום המזון".

טוכנר נחשפה לעולם הקולינריה עוד בילדותה. אביה הקים וניהל מסעדות מיתולוגיות במשך שנים, כמו הסנדוויץ' בר במרכז הכרמל, פלאפל ארז בנוה שאנן, נאפולי המיתולוגית בתחנת הדלק בכניסה הדרומית לחיפה ואמדאוס בציר מוריה. לפני כ-30 שנה הוא הקים את סטקיית הבוקרים. "זו גאווה משפחתית גדולה", אומרת הבת בגאווה, "עד היום אבא שלי נמצא בסניף, חשוב לו לתת את הדעת ולהמציא מנות חדשות כל הזמן".

ומה הוא אומר על התפקיד החדש?

"אבא גאה בי מאוד. הוא יודע שכל מה שחשוב לי זה אוכל, לרגש אנשים, להאכיל אותם ולגרום להם ליהנות ממה שהם אוכלים. את זה למדתי מאבא ומכל המשפחה, כולל דודי ליאור, אחיו של אבא, שגם הוא מסעדן. במשך רוב חיי נחשפתי לתחום המזון, ואני באה לתת את הטון לדבר הזה, גם בשירות וגם בטיב האוכל. אם לא הייתי מאמינה במוצר וכולם היו אומרים לי שהוא טעים, לא הייתי לוקחת את הג'וב הזה. לפני שקיבלתי את התפקיד עשיתי סקר, וכולם קבעו שהוא טעים. אם לא הייתי חושבת שיש מוצר שאני יכולה לעמוד מאחוריו ולייצג אותו, לא הייתי לוקחת אותו בעד שום הון שבעולם. אני באה להפיץ את הבשורה של משהו שאני גאה בו. אני באה להשפיע עם הידע ועם הניסיון שיש לי, וזה אתגר שאני שמחה להיות שותפה לו. רשת ברגר קינג היא חברה גדולה, ומבחינתי השמים הם הגבול".

 

דנה טוכנר (צילום: פרטי)

דנה טוכנר (צילום: פרטי)

 

תגובות

5 תגובות
5 תגובות
  1. שששש

    יש סניף בחיפה.בגרנד קניון.והוא אפילו מעולה!
    מן הראוי לבדוק,לפניי הפרסום!

  2. דניאל

    בהצלחה . רק לציין שהסניף הכי טוב של ברגר קינג בארץ היה בחיפה בתחנת הדלק ברוממה ויש לא מעט חיפאים שמתגעגעים אליו אני רק מקווה שהסניף החדש ישמור על הרמה של הסניף ההוא

  3. עגל חלב ודבש

    רק שלא יעסיקו שם את הבני דודים שמורידים את רמת השירות כמו אצל המתחרים

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר