חברת התעופה אייר חיפה הודיעה היום (ראשון) על פתיחת המכירה לקו טיסות חדש בין נמל התעופה בן גוריון לאילת, שיחל לפעול ב-25 באוקטובר. לרגל ההשקה תציע החברה כרטיסים במחיר היכרות של 79 שקל לכיוון, הן בטיסות מנתב"ג לאילת והן בטיסות בכיוון ההפוך, בכפוף לזמינות המושבים.
הטיסות בקו החדש ימריאו מטרמינל 1 בנתב"ג ויופעלו באמצעות מטוסי ATR 72-600 של החברה. משך הטיסה המתוכנן הוא כשעה לכל כיוון.
השקת הקו החדש מגיעה במקביל לציון שנתיים לפעילותה של אייר חיפה. על פי נתוני החברה, במהלך תקופה זו היא הטיסה כ-600,000 נוסעים והפעילה כ-10,000 טיסות.
מיקי שטרסבורגר, ממייסדי אייר חיפה: "לפני שנתיים יצאנו לדרך במטרה להרחיב את אפשרויות הטיסה של הציבור הישראלי, והיום אנחנו עושים צעד נוסף בדרך הזו עם פתיחת המכירה בקו בין נתב"ג ואילת. אנחנו שמחים להביא גם לקו החדש את מה שמאפיין את אייר חיפה – פשטות, גמישות ושירות שמתאים לצורכי הנוסעים".





תגובות