תאונת הדרכים בשדרות מוריה (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
תאונת הדרכים בשדרות מוריה (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

הלילה במוריה: פצועה קשה בתאונת דרכים

צעירה בת 23 נפצעה הלילה באורח קשה בראשה וצעיר כבן 25 נפצע באורח קל בתאונת דרכים שאירעה בשדרות מוריה. הפצועה פונתה לקריה הרפואית רמב"ם, כשהיא מורדמת ומונשמת

פורסם בתאריך: 25.5.26 06:30

צעירה בת 23 נפצעה הלילה (בין ראשון לשני) באורח קשה בתאונת דרכים בשדרות מוריה. צעיר כבן 25 נפצע באורח קל.

ממד"א נמסר כי בשעה 00:05 התקבל דיווח במוקד 101 של הארגון במרחב כרמל על הולכת רגל שנפגעה מרכב במוריה. היא פונתה לקריה הרפואית רמב"ם, כשהיא מורדמת ומונשמת, וסובלת מחבלת ראש.

חובש בכיר בארגון הצלה שבח רוטנשטרייך, שהגיע ראשון למקום: "כשהגעתי למקום עם אמבולנס מד"א שברשותי מצאתי הולכת רגל מחוסרת הכרה עם חבלת ראש לאחר שנפגעה מרכב. ביחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א הענקנו לה טיפול רפואי ראשוני שכלל קיבועים וחבישות, והיא פונתה במצב קשה להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה ברמב"ם".

פראמדיק מד"א תאופיק שייח: "ראינו את הולכת הרגל שוכבת לצד הדרך כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה קשה בראשה. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים שכלל הרדמה והנשמה, ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה קשה".

 

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת
  1. זאת המציאות. הכרמל אזור אסון

    עוד ציפוף – עוד קורבנות של היעדר תחבורה ציבורית. ממש מול משרד מכירות שמשטטק חלומות על מגורים בכרמל כשאי אפשר לצאת מהבניינים וללכת במדרכות מרוב רכבים

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר