עדן פרנקו ואסטלה. "אתחיל לעבוד מהבית, ועם הזמן אפתח קונדיטוריה”
עדן פרנקו ואסטלה. "אתחיל לעבוד מהבית, ועם הזמן אפתח קונדיטוריה”

גם אסטלה ראתה את הפוטנציאל של עדן פרנקו

פורסם בתאריך: 7.4.19 11:24

עדן פרנקו סיים בהצלחה קורס קונדיטוריה יוקרתי של השף קונדיטורית והשוקולטיירית אסטלה מרקוביץ’ בלפר, שמוכרת לכם משלל תוכניות בישול בטלוויזיה ובעיקר כשופטת הקשוחה בתוכנית “בייקאוף”. פרנקו, שמגיל צעיר הביע עניין בתחום הקולינרי, החל את דרכו בבית הספר התיכון שבו הוא למד במגמת בישול ואפייה, ומשם יצא עם תעודת טבח. אל תחום הקונדיטוריה הוא הגיע כשעבד בבית המלון ושם היה מי שגילה את כישרונו כקונדיטור. סנובה מהמרת שנשמע עליו עוד הרבה.

פרנקו, יש תוכניות לעתיד?

“התקופה האחרונה היתה מאתגרת ורצופת מכשולים, אך מהנה בסופו של דבר כי למדתי מטובי הקונדיטורים בצרפת. מבחינתי זו רק תחילת הדרך המקצועית שלי. בעתיד הקרוב אתחיל לעבוד מהבית, ועם הזמן אפתח קונדיטוריה”.

 

 

מרקוביץ’ בלפר, זיהית את הפוטנציאל?

“עדן סיים בהצלחה את קורס הקונדיטוריה האיכותי והיוקרתי ביותר שיש לבית הספר שלי להציע. זהו קורס שרק חמישה אחוזים מהתלמידים בוחרים בו, והוא כולל גם נסיעה לצרפת והכרה בין לאומית. אני רואה בו פוטנציאל גדול ומאחלת לו הצלחה מלאה בהמשך הקריירה המקצועית שלו”.

 


 

 


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר