הפרגולות החדשות בחוף נאות (צילום: יפה נוף)
הפרגולות החדשות בחוף נאות (צילום: יפה נוף)

פרגולות חדשות ומלתחות משופצות: השדרוגים בחופי חיפה

התאגיד העירוני יפה נוף משלים עבודות אחזקה ושדרוג בחופים בהשקעה של כ-400,000 שקל. בין השדרוגים: פרגולות חדשות בוף נאות, שיפוץ מתקני השירות בחוף בת גלים והקמת מרכז פעילות לגיל השלישי בחוף זמיר. העבודות צפויות להסתיים בשבוע הבא

פורסם בתאריך: 15.6.26 09:26

התאגיד העירוני יפה נוף, בשיתוף עם אגף החופים של עיריית חיפה, משלים בימים אלה פרויקט אחזקה ושדרוג נרחב בחופי העיר בהשקעה של כ-400,000 שקל. הפרויקט כולל שורה של עבודות לשיפור התשתיות, הנגשת השירותים והרחבת המתקנים, והוא צפוי להסתיים בשבוע הבא.

הקמת פרגולות חדשות בחוף נאות: ארבע פרגולות חדשות, כל אחת בגודל של 4.5×4.5 מטר, מוקמות בחוף במטרה להרחיב באופן משמעותי את שטחי ההצללה. הפרגולות החדשות יתנו מענה לביקוש הגובר לאזורי צל בחודשי הקיץ, ישפרו את נוחות השהייה של משפחות, ילדים ומבקרים, ויתרמו לחוויית בילוי איכותית ובטוחה יותר לאורך החוף.

שדרוג מתחם המלתחות והשירותים בחוף בת גלים: במתחם מבוצעות עבודות שיפוץ ושדרוג הכוללות התקנת פנלים מבודדים בגג המבנה לשיפור האיטום והבידוד, צביעת קורות קיימות, שיקום מרכיבי המבנה ושיפור חזות המתחם.

הסבת מבנה של מצילים למרכז פעילות לגיל השלישי בחוף זמיר: במסגרת הפרויקט מוסב מבנה ששימש חדר כושר למצילים למרכז פעילות מונגש עבור בני ובנות הגיל השלישי. המהלך כולל שיפוץ מקיף ויסודי של המבנה, שיותאם לשימוש קהילתי שוטף ויאפשר מגוון פעילויות פנאי, חברה ותרבות. במסגרת העבודות מותקנות מקלחות חדשות, מוקם מטבחון מאובזר, מבוצעות עבודות איטום לגג, החלפת ריצוף וצביעת כל החלל ומשודרגות התשתיות הפנימיות.

יו"ר יפה נוף ד"ר אסף גסטפרוינד: "חופי חיפה הם מהנכסים הציבוריים החשובים ביותר של העיר, ואנו ממשיכים להשקיע בשיפור התשתיות והשירותים עבור כל הציבור. העבודות שמבוצעות במסגרת הפרויקט נועדו לשפר את חוויית הביקור בחופים, להרחיב את השירותים הניתנים למבקרים ולהתאים את המרחב הציבורי לצרכים של אוכלוסיות מגוונות. נמשיך לפעול בשיתוף פעולה עם העירייה כדי לשדרג ולפתח את המרחב הציבורי בעיר".

 

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת
  1. טל

    יפה נוף עושים דברים מכוערים אלו מהנדסי תחבורה כושלים שהשתלטו על תקציבי הפיתוח של כל אגפי העירייה, ואין להם ידע בסיסי בתכנון ערים

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר