רוכב אופנוע בן 24 נפצע קשה לאחר שהחליק ברחוב ליאון בלום בחיפה. ממד"א נמסר כי בשעה 1:38 התקבל דיווח במוקד 101 של הארגון במרחב כרמל על התאונה. חובשים ופראמדיקים של מד"א וכוננים של ארגון הצלה פינו את הפצוע לקריה הרפואית רמב"ם, כשהוא במצב קשה, מחוסר הכרה וסובל מחבלת ראש.
חובש בכיר במד"א רועי סגל: "רוכב האופנוע שכב במרכז הכביש, במרחק רב מהאופנוע, כשהוא מחוסר הכרה ועם חבלות קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה".
אחראי מרחב כרמל בהצלה אבי אפשטיין: "כשהגעתי למקום מצאתי רוכב אופנוע, צעיר בן 24, כשהוא מחוסר הכרה ועם חבלות בראש ובגפיים לאחר שהחליק במהלך הרכיבה. ביחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה ברמב"ם".





תגובות