נוסעים שהיו אמורים לצאת היום (ראשון) להפלגת נופש מרציף נמל חיפה לרודוס על גבי אוניית הקרוזים "קראון איריס" של מנו ספנות, מדווחים על עיכוב ממושך ביציאת האונייה ועל תנאים קשים לדבריהם במהלך ההמתנה.
על פי הנוסעים, האונייה היתה אמורה להפליג בשעה 13:30, אך גם שעות לאחר מכן היא נותרה ברציף. לטענתם, במקביל לעיכוב, מערכת המיזוג באונייה אינה פועלת באופן תקין, דבר שהוביל לתחושת מחנק וחוסר נוחות בקרב מאות הנוסעים, ובהם משפחות רבות עם ילדים.
אחת מהנוסעות סיפרה ל"כלבו": "עלינו על האונייה 'קראון איריס' של מנו ספנות לרודוס. ההפלגה היתה מיועדת לצאת בשעה 13:30. השעה עכשיו 17:00. מה שקורה זה שאין מזגנים על האונייה. המזגנים לא עובדים, וכנראה שיש תקלה שבגללה האונייה לא יוצאת".
לדבריה, מעבר לתקלה עצמה, הנוסעים חשים כי אינם מקבלים מידע מספק מצד החברה: "אנשים פה נוטפים מזיעה. אבל הכי גרוע זה שאין מי לדבר. אף אחד לא יוצא לקהל, לאנשים, מסביר להם, אומר להם שיש בעיה. כלום, שום דבר".
עוד היא טוענת כי משפחות רבות נאלצות להתמודד עם תנאים לא פשוטים בזמן ההמתנה: "אנשים פה עם ילדים קטנים, מבזבזים כבר הרבה כסף כדי לקנות שתייה וארטיקים. אין בריכה בשביל להכניס את הילדים כי הבריכה כרגע ריקה ממים. אין מזגנים בחדרים, ילדים צורחים. הדבר היחיד שעובד זה הג'קוזי למעלה".
לטענתה, הנוסעים לא קיבלו עד כה צפי ברור ליציאת האונייה או הסבר באשר לסיבת העיכוב: "אנשים שילמו ממיטב כספם ואף אחד לא נותן אפילו צפי. לפחות להסביר, להרגיע, לתת לאנשים הרגשה טובה. אין. כל מקום שאתה מדבר – אין מענה".
נוסעים נוספים סיפרו כי הם מצפים לקבל עדכון מסודר מהחברה באשר למועד ההפלגה ולנסיבות שהובילו לעיכוב.
ממנו ספנות לא נמסרה תגובה עד למועד פרסום הידיעה.





משתמש אנונימי (לא מזוהה)
מה ששילמתם זה קיבלתם.
יואל
את מי זה מעניין???
זה נקרא חדשות?
תקלה בקרוזזז
לאן הגענו?
קראון ג'הנום
האם היה כתוב ברכישת קרוז שהחברה מחויבת לספק מזגנים? בריכה? קיו גיגיות תמלאו. תבדקו שהיא בכלל מחויבת לתת לכם מים, גם לא בטוח.
שולמית שטרית
יחס גרוע של כל הצבת באוניה אני בן הזוג פשות ירדנו מהאוניה וחזרנו לבית מאוד מאוחזבים
לחסוך סבל מיותר
רצוי להקים אתר נפגעי מנו ספנות. נשמע סיפורים מעניינים ויחסוך סבל לציבור שעדיין חושב לשוט בקרוז מנו ספנות.
בטי
תקלות קוראות בכל מקום בעולם, זה לא נעים ,אני נסעתי מס' פעמים ,הצוות היה נחמד והכל היה בסדר, אך יש אנשים שמינמלה עושים פיל, וחבל
ב
גיא
הייתי המון פעמים בספינה. הכול היה בסדר גמור. אין מה לעשות, יש תקלות מדי פעם. לא נעים ולא נורא. והצוות תמיד היה מקסים ונחמד. אולי הצד השני (כחכוח) בא בתוקפנות ובקטע של "מגיע לי"….
א
אנשים חושבים שב 500 אירו הם קנו את האוניברסיטה. ומגיע להם הכל.
תקלות קורות בכל מקום
מה רציתם?? שהיא תפליג בלי מזגן??
אז סידרו ויצאו.
ומי יכול לדעת מראש כמה זמן יהיה התיקון??
רק רוצים לעשות שם רע ולנסות להוציא כסף
בכל היה מצוין.!!!
אבי
שינוי בתוכנית נסענו ללמסול במקום
לכרתים ותקלות רבות במיזוג
והחדרים חמים
הנהלת האוניה מסרבת להסביר
את רצף תקלות מאכזב