אבי אוחנה, בן 53 מקרית אתא, הוא רוכב האופנוע שנהרג אתמול (שני) בתאונת הדרכים הקשה שאירעה בדרך חיפה בעיר, במעורבות שני אופנועים ורכב.
אוחנה היה דמות מוכרת ומוערכת בקרב רוכבי האופנועים באזור הצפון. יחד עם אחיו, איציק אוחנה, ניהל את מוסך המגרש, שהוקם לפני שנים רבות על ידי אביהם יהודה אוחנה ז"ל. לאחרונה השלימו השניים שיפוץ נרחב במוסך, מתוך כוונה להרחיב את פעילותו.
התאונה אירעה בשעות אחר הצהריים. צוותי מד"א שהוזעקו למקום מצאו את אוחנה ללא סימני חיים, כשהוא סובל מחבלה רב-מערכתית קשה, ונאלצו לקבוע את מותו בזירה.
רוכב האופנוע השני, גבר כבן 60, נפצע באורח קשה ופונה לבית החולים רמב"ם, שם עבר ניתוח ומאושפז במחלקת טיפול נמרץ כשהוא מורדם ומונשם. שני נוסעי הרכב שנפגעו בתאונה פונו במצב קל.
מותו של אוחנה הותיר עצב כבד בקרב בני משפחתו, חבריו ולקוחות המוסך. בהודעה שפרסם אחיו נכתב: "לקוחות, חברים ומכרים יקרים, בלב כואב ובצער עמוק אנו מודיעים על פטירתו של אחי, אבי אוחנה ז"ל. שותף לדרך, איש מקצוע מסור ואדם אהוב, שהיה חלק בלתי נפרד ממשפחת המוסך במשך שנים רבות".
גיסתו, סימה זגורי, ספדה לו בפייסבוק: "לגיס האהוב שלי, הלב של 'מוסך המגרש'. קשה למצוא את המילים לתאר את החלל הענק שהשארת. היית איש של עשייה, נתינה ואהבה ענקית לאופנועים ולמשפחה. האור שלך ימשיך להאיר את המוסך ואת הלבבות של כולנו תמיד. אוהבת אותך ותמיד אזכור אותך מחייך".
הלווייתו של אוחנה תתקיים היום (שלישי) בשעה 18:30 בבית העלמין "ארץ החיים" בקרית אתא, סמוך לצומת אעבלין.





גל
יום עצוב מאוד,אבי היה איש עם נשמה.
ת.נ.צ.ב.ה
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
משתתף בצער המשפחה שלא תדעו יותר צער