-->
התיאטרון העירוני חיפה (צילום: צבי רוגר)
התיאטרון העירוני חיפה (צילום: צבי רוגר)

נפתחה מכירת המנויים לעונה החדשה של תיאטרון חיפה

המחיר למנוי רגיל נע בין 427 ל-535 שקל, והמחיר למנוי פתוח עומד על 632 שקל. יו"ר דירקטוריון התיאטרון חיים גרשון נפרד מהמנכ"לית היוצאת ניצה בן צבי וממנהל האמנותי, מחליפם משה קפטן יפרסם את תוכנית ההפקות עם כניסתו לתפקיד ב-1 בספטמבר

פורסם בתאריך: 20.5.25 10:09

מכירת המנויים לעונת 2026-2025 בתיאטרון חיפה נפתחה. המחיר למנוי רגיל (ארבע הצגות + אחת לבחירה) נע בין 427 ל-535 שקל, והמחיר למנוי פתוח (חמש הצגות לבחירה) עומד על 632 שקל. מחיר כרטיס להצגה בבמה הראשית הוא 180 שקל, ובבמות 2 ו-3 המחיר הוא 150 Aקל להצגה, למעט מחזות זמר ומופעי בידור. בעלי מוגבלויות זכאים ל-50 אחוז הנחה על המחיר. לפרטים נוספים לחצו כאן.

יו"ר דירקטוריון תיאטרון חיפה חיים גרשון הקדיש את דבריו למנכ"לית היצאת ניצה בן צבי ולמנהל האמנותי היוצא משה נאור, ולמחליפם משה קפטן: "היתה לי הזכות ללוות את בן צבי ואת נאור מקרוב בשנה האחרונה, ללמוד מהם ולהתרשם בכל מפגש ואירוע מהידע העצום, מהחזון ומהמחויבות שלהם לתיאטרון חיפה ולקהל הרחב. תרומתם לתיאטרון היתה ועודנה יוצאת דופן, והשפעתם על עולם התרבות הישראלי היא משמעותית ומוערכת. קפטן ייכנס לתפקידו כמנכ"ל וכמנהל אמנותי ב-1 בספטמבר, ואני בטוח שהוא יביא איתו ניסיון, יצירתיות ותשוקה רבה לעשייה התיאטרונית, וימשיך לקדם את תיאטרון חיפה להישגים נוספים".

בן צבי ונאור מסרו: "מאז שנוסד בשנת 1961 הציב לעצמו תיאטרון חיפה למטרה להיות בית מוביל לתרבות וליצירה ישראלית מקורית ואיכותית. במשך 65 שנות פעילותו הצליח התיאטרון להצמיח שורשים עמוקים בלב התרבות הישראלית ולהוביל דרך של יצירתיות, תעוזה, אומץ ותשוקה לבמה. כתיאטרון רפרטוארי המשרת קהלים בחיפה וברחבי הארץ, אנו גאים להציג, נוסף על הצגות הבית שלנו, גם הצגות של מיטב תיאטרוני ישראל כחלק בלתי נפרד מהגיוון ומהרב תרבותיות שבהם אנו מאמינים".

 

 

הם הוסיפו כי "בשנים האחרונות, למרות האתגרים המורכבים שהציבו בפנינו מלחמה ומגיפת הקורונה, התיאטרון הגיע להישגים יוצאי דופן. ערב-ערב, גם בזמנים מורכבים אלו, אנחנו חשים אתכם – הקהל – ויודעים שהבחירה שלכם להגיע לתיאטרון דווקא עכשיו היא ביטוי לעוצמה ולתקווה. בכל פעם שאתם ממלאים את האולם, לבנו מתמלא בשמחה ובהתרגשות גדולה. אתם ההוכחה לכך שהרוח האנושית חזקה מכל אתגר. כשאתם בוחרים במנוי לתיאטרון חיפה, אתם בוחרים להיות חלק מהלב הפועם של התרבות הישראלית – תרבות שמכבדת את עברה, פועלת במרץ בהווה וצופה באופטימיות לעתיד".

השניים ציינו כי ב-1 בספטמבר ייכנס קפטן לתפקיד המנכ"ל והמנהל האמנותי ויציג את תוכנית ההפקות לעונת 2026-2025: "העברת הלפיד לקפטן מהווה נקודת ציון משמעותית במסע הנפלא שלנו בתיאטרון. אנחנו כאן איתכם ובשבילכם עד הרגע האחרון, ויותר מכל – התיאטרון ימשיך להיות כאן למענכם ולמען התרבות הישראלית כולה. אנו מאחלים לקפטן להמשיך ולהוביל את התיאטרון לפסגות חדשות וייחודיות שרק תיאטרון חיפה יודע להגיע אליהן".

 

תגובות

5 תגובות
5 תגובות
  1. דלית ורון מהכרמל

    ברוך שפטרנו מהצמד הכושל ניצה בן צבי ומשה נאור. בשנים האחרונות הם קברו את תיאטרון חיפה והפכו אותו לבימת חובבים. מקווה שמשה קפטן יצליח לשקם את תיאטרון חיפה ממצבו העגום ולהחזירו לימיו היפים. כמובן שעכשיו נחזור ןנקנה מנוי.

  2. ימימה

    בהצלחה למשה קפטן. נחזור בשמחה לראות הצגות בתיאטרון חיפה אחרי שויתרנו עליו בשנים האחרונות.

  3. ארי

    היה צריך לזרוק את השניים האלה כבר לפני עשר שנים. הם גרמו נזק עצום לתיאטרון.

  4. מנוייה

    מנוייה
    תודה לניצה ולמשה
    על ששמו את תיאטרון חיפה על המפה
    ושמרו עליו בקנאות ותראה
    נהנתי מההצגות ומכל הפעלות הנחווית

  5. משפחת ג.

    שמונה שנים שאנחנו לא מנויים בתיאטרון חיפה בשל רמת ההצגות ואיכותן. כעת, עם משה קפטן התותח, נשמח לחזור לרכוש מנוי.

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר