עידו כרמון. "האוכל שלי בא ממקום של אהבה ולא של תעשייה" (צילום מתוך דף הפייסבוק של עידו כרמון)
עידו כרמון. "האוכל שלי בא ממקום של אהבה ולא של תעשייה" (צילום מתוך דף הפייסבוק של עידו כרמון)

גברים למטבח

פורסם בתאריך: 8.9.19 10:35

איש חיי הלילה עידו “קארלוס” כרמון, שכבר הספיק לנהל את מועדון המוריסון, להיות הבעלים והשף של פאב עלמה ולעבוד בעוד שלל מקומות בילוי, עשה שינוי כיוון, ומעתה אפשר להזמין ממנו אוכל ביתי שהוא מבשל בעצמו ללקוחות פרטיים.

כרמון, קדימה אוכל?

“יש לי היסטוריה עם כל עולם האוכל, ועכשיו אני מכין אוכל מבושל בבית. אוכל ובישול הם האהבה שלי. אני יכול להיות כל היום במטבח, אני עושה את זה כל החיים ואני חושב לקחת את זה קדימה. האוכל שלי בא ממקום של אהבה ולא של תעשייה. זאת אומרת שלא תמצאי אצלי אוכל עם תאריך תפוגה. זה לבוא, לקנות, לאכול ושלום”.

אז מעכשיו גברים למטבח?

“תמיד הייתי במטבח, גם עם בת הזוג הקודמת שלי וגם עם החברים שלי. נשים שעסוקות עם הילדים או בקריירה וצריכות לעשות קניות, לחזור הביתה ולבשל – אני רוצה לחסוך להן את זה. מבחינתי, אם הייתי יכול להתפרנס מזה, כל היום הייתי במטבח. אבל לא במטבח של מסעדה או בית קפה שם אתה פשוט רובוט. אני עובד יותר עם היד ועם הרגש. מה שלא טעים לי אני זורק”.

 


 

 


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר