עיריית קרית אתא הודיעה על מינויה של הילה פרץ למנהלת בית הספר היסודי פינסקר.
פרץ מביאה עמה 14 שנות ניסיון במערכת החינוך, לצד תפיסה חינוכית המשלבת מצוינות לימודית, ערכים, שותפות והעצמת התלמידים.
לאורך שנות עבודתה מילאה שורה של תפקידים, בהם מחנכת בחינוך המיוחד והרגיל, רכזת הכלה והשתלבות, רכזת מיל"ת ורכזת בית הספר של החופש הגדול. בשנתיים האחרונות שימשה סגנית מנהלת בית ספר ושותפה בצוות הניהול, שם הובילה תהליכים פדגוגיים, קידמה מצוינות לימודית ופעלה לחיזוק ההיבטים החברתיים והרגשיים של התלמידים.
פרץ היא בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד ותואר שני בניהול מערכות חינוך. עם כניסתה לתפקיד אמרה: "אני מודה על האמון ורואה בזו זכות גדולה להוביל את בית הספר פינסקר. אני מאמינה שבית הספר הוא הרבה מעבר למקום של למידה. עבורי, הוא בית חינוך שבו כל תלמיד מרגיש שייך, בטוח, אהוב ומסוגל. אני מאמינה במנהיגות המבוססת על שותפות, הקשבה ואמון, ופועלת מתוך תחושת שליחות להוביל קהילה חינוכית המשלבת מצוינות, ערכים ואהבת אדם".
ראש העיר יעקב פרץ: "אנו מאחלים להילה הצלחה רבה בתפקידה החדש ומברכים על מינויה. הילה מביאה עמה ניסיון עשיר, מומחיות ותחושת שליחות עמוקה, לצד רקע ניהולי מגוון ומוכח במערכת החינוך. אנו מאמינים ובטוחים כי מנהיגותה תתרום רבות להמשך שגשוגו של בית הספר, לקידום התלמידים ולמערכת החינוך בעיר".





ירון
אני לא מכיר את המנהלת ואת כישוריה אבל האם יש קשר משפחתי עם ראש העיר ?
משה
היא אשתו של ראש העיר?
ליהיא
המון בהצלחה בדרך החדשה
שושה
איזה כתבה כאילו כולה מנהלת בסי או שיש קשר כל שהו
שמריהו
פרץ מביא פרץ
יאללה, לך כבר.