-->
נוער קרית ביאליק ועוספיא בבית נשיא המדינה (צילום: מיכאל ינרבורג)
נוער קרית ביאליק ועוספיא בבית נשיא המדינה (צילום: מיכאל ינרבורג)

בני נוער מקרית ביאליק ומעוספיא הציגו יוזמה חברתית בפני נשיא המדינה

המיזם המשותף "מחליפים מילה בקהילה", שפותח על ידי בני נוער משתי הרשויות, נבחר לאחת משמונה היוזמות החברתיות הבולטות בישראל. את הפרויקט הציגה בבית הנשיא נויה ליבוביץ מקרית ביאליק, תלמידת אורט דפנה ודוברת מועצת הנוער העירונית

פורסם בתאריך: 27.10.25 16:40

אתמול (ראשון) התארחו בני נוער מקרית ביאליק ומעוספיא בבית הנשיא בירושלים, שם הציגו בפני נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל את היוזמה החברתית "מחליפים מילה בקהילה", שנולדה משיתוף פעולה בין מחלקות הנוער של שתי הרשויות.

המפגש בבית הנשיא חתם תהליך חינוכי וחברתי שנמשך חודשים, ובמסגרתו נבחר הפרויקט לאחת משמונה יוזמות חברתיות בולטות ברחבי הארץ.

נויה ליבוביץ, תלמידת כיתה ט’ בבית הספר אורט דפנה ודוברת מועצת הנוער העירונית, הציגה בפני הנשיא ורעייתו את הפרויקט וסיפרה על חוויותיה מהמפגשים עם חברי הקבוצה מעוספיא.

 

במהלך הקיץ קיימו שתי קבוצות הנוער סדרת מפגשים, שעסקה בזהות, תרבות, מנהגים וחיי היום-יום. המשתתפים ביקרו זה אצל זה בעוספיא ובקרית ביאליק, יצרו קשרים אישיים וחברויות אמיצות, והתחייבו להמשיך לקיים פעילות משותפת גם בשנים הבאות.

ראש עיריית קרית ביאליק, אלי דוקורסקי: "נוער קרית ביאליק מוכיח שוב כי הוא מוביל שינוי חברתי, פועל בגישה סובלנית וערכית ותורם לחיזוק הלכידות בחברה הישראלית. זוהי גאווה עירונית אמיתית".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר