ליאל שלו מנהלת בימים אלה מאבק כפול: בזמן שבן זוגה בן ה-24 מאושפז במצב קשה בעקבות תאונת קורקינט חשמלי, היא מחפשת אחר הכלבה המשפחתית שנעלמה מזירת התאונה ומציעה פרס של 5,000 שקל למי שימצא אותה.
התאונה אירעה ביום חמישי האחרון בשעות אחר הצהריים ברחוב הערמונים בקריית ביאליק. על פי דיווח מד"א, תושב קרית ביאליק, בן 24, נפצע באורח קשה במהלך רכיבה על קורקינט חשמלי ופונה לקריה הרפואית רמב"ם כשהוא סובל מחבלת ראש קשה.
בפוסט שפרסמה ברשתות החברתיות כתבה שלו: "בן הזוג שלי עבר תאונת קורקינט קשה מאוד ברחוב הערמונים בקרית ביאליק והוא כרגע מורדם ומונשם עם פגיעות ראש קשות. בזמן התאונה בל הייתה איתו וכנראה שנבהלה וברחה או שמישהו לקח אותה. הוא בבית חולים נלחם על החיים שלו ואני רק רוצה שבל תחזור הביתה".
בשיחה עם "כלבו חיפה והקריות" סיפרה שלו כי הכלבה, מסוג אמריקן בולי, הייתה באזור התאונה אך לא הייתה קשורה לבן זוגה בזמן הרכיבה ולכן לא נפגעה בתאונה. לדבריה, ההערכה היא שנבהלה מההמולה וברחה מהמקום.
עוד סיפרה כי בן זוגה עדיין מאושפז במצב קשה. "הוא מורדם ומונשם, יש לו שברים בגולגולת, דימומים ובצקות", אמרה. לדבריה, הוא עבר ניתוח והרופאים מעריכים כי צפוי לו תהליך שיקום ממושך שיימשך חודשים.
שלו מאשרת כי היא מציעה פרס כספי של 5,000 שקל למי שימצא את בל או יספק מידע שיוביל לאיתורה.
כל מי שראה את בל, שמע מידע על מקום הימצאה או סבור כי נתקל בה מאז התאונה, מתבקש ליצור קשר עם ליאל שלו בטלפון: 050-2385850.





תגובות