ג'ק-לין. אלירן אלקיים: "חיפשתי שם אותנטי ומקומי"
ג'ק-לין. אלירן אלקיים: "חיפשתי שם אותנטי ומקומי"

בשרלה Out, ג'ק-לין In

אלירן אלקיים סגר את הסניף הקרייתי של בשרלה, ובמקומו הוא פותח את ג'ק-לין - בר-מסעדה שיכלול תפריט קוקטיילים שבונה שחר קרייזלר ותפריט אוכל שעליו עמל השף דניאל רחמים

פורסם בתאריך: 25.2.18 11:55

כאשר אלירן אלקיים פתח לפני שבע שנים את הסניף של בשרלה בקרית חיים היה זה המשך להצלחה של מסעדת הדגל במתחם קסטרא. אלא שלאחרונה סגר אלקיים את הסניף הקרייתי, ובמקומו הוא פותח מקום חדש. אז כדאי שתשננו את השם ג'ק-לין – בר-מסעדה שיכלול תפריט קוקטיילים שבונה שחר קרייזלר (שברזומה שלה בניית תפריטי קוקטיילים למסעדות נחשבות בתל אביב) ותפריט אוכל שעליו עמל השף דניאל רחמים (שהגיע לשלב הפיינליסטים ב"משחקי השף").

 

 

אלקיים, למה בחרת בשם ג'ק-לין?

"חיפשתי שם אותנטי ומקומי בגלל שהאוכל יהיה מבוסס על פיוז'ן ישראלי עם חומרי גלם מקומיים. השם הזה הכי התאים לקונספט ולאופי של המסעדה".

ואיזו בשורה תביא?

"הבשורה שג'ק-לין תביא לתושבי חיפה והצפון היא חוויה שכולה פיוז'ן ושתורכב מכל מה שהופך בילוי לכזה שמשאיר טעם טוב של עוד".

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר