כנאפה שפירא. אינטרפרטציות חדשות (צילום: דנה שפירא)
כנאפה שפירא. אינטרפרטציות חדשות (צילום: דנה שפירא)

הכנאפה שהולכת נגד הזרם

פורסם בתאריך: 18.2.20 09:25

כנאפה שפירא, שנפתחה לפני כחודש בשדרות הנשיא 121 במרכז הכרמל, עתידה לשנות את טרנד הכנאפה שפרץ לחיינו בשנה האחרונה. דנה שפירא, הבעלים של המקום שנחשב לחנות הכנאפה הכשרה הראשונה בחיפה, ויתרה על המרכיבים שמזוהים כל כך עם הקינוח הקלאסי כמו הג'יבנה, מי הוורדים והגלידה מחלב עזים, ומציעה אינטרפרטציות חדשות כמו כנאפה מלוחה, כנאפה עם חמאת בוטנים או עם שוקולד, וברוח התקופה גם כנאפה טבעונית.

בתפריט תוכלו למצוא כנאפה פופאי – תערובת גבינות בתוספת של תרד, עלים ירוקים ושמן כמהין, ומעליהם ביצת עין וגאודה מגורדת; שקשוקנאפה – תערובת גבינות ושקשוקה; כנאפה שפירא – תערובת גבינות, סירופ, חמאת בוטנים, אגוזי לוז, לואקר ופיסטוקים; וכנאפה שוקולד – שוקולד חלב, שוקולד לבן, אגוזי לוז ולואקר.

 

כנאפה פופאי. עם תרד כמובן (צילום: דנה שפירא)

כנאפה פופאי. עם תרד כמובן (צילום: דנה שפירא)

 

 

שקשוקנאפה. השילוב האידיאלי (צילום: דנה שפירא)

שקשוקנאפה. השילוב האידיאלי (צילום: דנה שפירא)

 

כנאפה שפירא. עם חמאת בוטנים (צילום: דנה שפירא)

כנאפה שפירא. עם חמאת בוטנים (צילום: דנה שפירא)

 

כנאפה שוקולד. לילדים, אבל לא רק (צילום: דנה שפירא)

כנאפה שוקולד. לילדים, אבל לא רק (צילום: דנה שפירא)

 

שפירא: "כל הפרודוקטים שלנו הם כשר למהדרין, ובקרוב נייצר כאן גם גלידה ייחודית שהיא לא גלידה מחלב עזים אלא משהו אחר ומיוחד. ברחתי מהכנאפה המוכרת כי אף פעם לא הלכתי עם הזרם. בקולינריה תמיד כיף להיות יצירתיים, להפתיע ולחדש, ובאיזשהו מקום גם להתאים את המנה לחיך הישראלי. אז מי ורדים לא נכנסים לכנאפה שלי כי אני פחות מתחברת לזה ברמה האישית. מכיוון שאני חסידה של מלוחים, הקטע של המקום הזה הוא הכנאפה המלוחה. בהמשך יהיו גם משלוחים".

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

4 תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר