השף ניר מסיקה מתארח בוויוינו. לא נשאר כיסא פנוי
השף ניר מסיקה מתארח בוויוינו. לא נשאר כיסא פנוי

השף ניר מסיקה מ-TIMNA הניו יורקית התארח בוויוינו

לא פחות מ-450 איש (!) הגיעו להתרשם מיצירותיו הקולינריות של השף המוכשר, ובהן נתח קצבים צלוי בלימונים כבושים וקסטה של טחינה וגלידת סומק עם שערות חלבה

פורסם בתאריך: 6.6.17 16:19

אתמול (שני) אירחה מסעדת ויוינו, בבעלותם של עודד שטראוס, אלי הדדי ודדי צורף, את השף ניר מסיקה ממסעדת TIMNA הניו יורקית עטורת הפרסים שעושה לנו הרבה כבוד בניכר. לא פחות מ-450 איש (!) הגיעו להתרשם מיצירותיו הקולינריות ולטעום את מנות התפריט המיוחד שהכין השף במיוחד לערב זה.

 

מבחר מנות של השף ניר מסיקה. קולות ההנאה גברו על המוזיקה

מבחר מנות של השף ניר מסיקה. קולות ההנאה גברו על המוזיקה

 

בין המנות שהוצעו היו סשימי ים תיכוני, ברוסקטה של בורטה טרייה ואינטיאס מעושן למנות הראשונות, נתח קצבים צלוי בלימונים כבושים ורוזמרין ופילה דג ים למנה העיקרית, וקסטה של טחינה וגלידת סומק עם שערות חלבה לקינוח. בנוסף הוגשו גם קוקטיילים ייחודיים לאירוע, ובהם קוקטייל פרפל הייז המורכב מוודקה, מיץ סלק טרי ומי זהר.

המסעדה רעשה וגעשה, קולות ההנאה של הסועדים גברו על המוזיקה, ובמקום לא נותר כיסא פנוי אחד. ככה עושים את זה נכון.

 

דג ים בלימונים כבושים ורוזמרין. מי שלא בא הפסיד

פילה דג ים. מי שלא בא הפסיד

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר