תלפיות. אילן פרון: "למה איך זה ביפו?"
תלפיות. אילן פרון: "למה איך זה ביפו?"

אילן פרון שוקל לפתוח עוד מסעדה בשוק תלפיות

אחרי ההצלחה המסחררת של מסעדת תלפיות ברחוב סירקין אילן פרון לא עוצר: "אני מתרכז כל כולי בשוק. זה האזור שאני רוצה לייעד אותו לקולינריית בוטיק"

כשאילן פרון פתח את מסעדת תלפיות ברחוב סירקין בשוק תלפיות גם הוא לא ציפה לביקורות מפרגנות כל כך, גם ממבקרי מסעדות וגם – וזה הכי חשוב – מהלקוחות שנהרו ונוהרים אליה. אולי זה בזכות האווירה הקלילה והחברית ואולי בזכות התפריט שמשתנה לפי דגת הים ולפי המוצרים בבסטות הסמוכות, אבל עם ההצלחה אי אפשר להתווכח. כעת שוקל פרון לפתוח מסעדה נוספת, ובטח לא תופתעו לשמוע שגם היא תהיה בשוק תלפיות.

פרון, למה אנחנו יכולים לצפות?

"יש דיבורים, אבל כרגע רק בגדר דיבורים. יש רצון ויש איזה רעיון, אבל לאט לאט".

 

 

תנדב אינפורמציה.

"אני בוחן את האפשרות לפתוח מקום עם קונספט. היא גם תהיה בשוק כי אני מתרכז כל כולי בשוק. זה האזור שאני רוצה לייעד אותו לקולינריית בוטיק".

אז תחזיק שני מקומות בשוק?

"ברור. למה איך זה ביפו? בכל מקרה, אני צריך למצוא את הנוסחה הנכונה שבה אשקיע את כל הכוחות והמאמצים שלי".

גם שם תהיה השף?

"אני לא יודע. בתלפיות יש כבר ארבעה טבחים – אנשים מוכשרים מאוד שבונים את התפריט ואני מאשר אותו".

 

, תודה על הרשמתך.
עתה אשר את קבלת הדיוור במייל וקבל את הידיעות החמות בעיר למייל שלך
תגיות:
אולי יעניין אותך גם

תגובות

הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר