בוריטו סושי בורגר. שילוב מקסיקני, יפני ואמריקאי (צילום: גלעד הר שלג)
בוריטו סושי בורגר. שילוב מקסיקני, יפני ואמריקאי (צילום: גלעד הר שלג)

השילוש הקדוש החדש: בוריטו, סושי והמבורגר

פורסם בתאריך: 23.12.19 09:56

נא להכיר: בוריטו סושי בורגר – מסעדה שנפתחה במרז הכרמל (שדרות הנשיא 121, אם אתם מתעקשים) ושמציעה פיוז’ן מרענן שמשלב בוריטו מקסיקני, סושי יפני והמבורגר אמריקאי. וכך תוכלו למצוא שם שילובים שעל פניו נשמעים בלתי אפשריים אבל באופן מפתיע הולכים מצוין ביחד.

 

בוריטו סושי בורגר. באופן מפתיע, זה הולך טוב ביחד (צילום: גלעד הר שלג)

בוריטו סושי בורגר. באופן מפתיע, זה הולך טוב ביחד (צילום: גלעד הר שלג)

 

הבעלים בוריס איבנוב וטירמן סמוטריצקי מספרים שלמרות הזמן הקצר שעבר מאז פתיחתה של המסעדה הם מצליחים למשוך קהל אפילו מהמרכז, ומציינים שהמקום פתוח לאורך כל ימות השבוע חוץ מאשר ביום ראשון שהוא מבחינתם יום המנוחה.

 

בוריטו סושי בורגר. יום ראשון הוא יום מנוחה (צילום: גלעד הר שלג)

בוריטו סושי בורגר. יום ראשון הוא יום מנוחה (צילום: גלעד הר שלג)

 

 

איבנוב, שילוש קדוש חדש?

“השילוב הזה של שלושה מטבחים הוא הייחודיות של המקום. כשהישראלים שומעים את המילה סושי הם רואים בעיני רוחם את הסושי המסורתי, אבל אנחנו משלבים סושי, בוריטו והמבורגר. זה משהו שטירמן, שהוא השף שלנו, ואני פיתחנו בעצמנו. הגענו למסקנה שהמטבח מתקדם כמו ההייטק, ואנחנו כמעט בשנת 2020, אז יש מקום לחידושים”.

ויש היענות?

“זה העסק הראשון שלנו. בהתחלה פתחנו חשבון אינסטגרם והעלינו תמונות של כל מיני מנות ושילובים, ושאלנו את העוקבים שלנו אם הם אוהבים את מה שהם רואים. התחלנו עם 90 עוקבים, אבל מאז שהמקום נפתח עלה מספר העוקבים ל־1,000. אפילו קיבלנו כבר טלפונים מאנשים מהמרכז”.

 

בוריטו סושי בורגר. "המטבח מתקדם כמו ההייטק, אז יש מקום לחידושים” (צילום: גלעד הר שלג)

בוריטו סושי בורגר. "המטבח מתקדם כמו ההייטק, אז יש מקום לחידושים” (צילום: גלעד הר שלג)

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר