מאפיית פירור זהב (צילום: שירי ויצנר)
מאפיית פירור זהב (צילום: שירי ויצנר)

תחזיקו חזק: מי יחליף את מאפיית פירור זהב בסירקין 21?

ביום שישי תסגור המאפייה פירור זהב את שעריה במתחם סירקין 21 בשוק תלפיות, אבל האופה משי פלר-סרוסי כבר עובדת על מקום חדש עם קונספט אחר. את מקומה יתפוס סניף חדש של ברדא, ודניאל טריפון מבטיח: "כמו תמיד נבלבל את כולם בשעות פתיחה לא קבועות"

פורסם בתאריך: 27.12.22 15:12

המאפייה פירור זהב שנפתחה לפני כמעט שנה במתחם סירקין 21 וזכתה כבר מיום הפתיחה לקהל מעריץ ונאמן, תסגור ביום שישי את שעריה. למי שהתמכר למאפים המשובחים של משי פלר-סרוסי נגלה שאמנם המאפייה הקטנה נסגרת לצמיתות, אבל פלר-סרוסי כבר עובדת על מקום חדש עם קונספט אחר. וכל חובבי הפחמימות מוזמנים להחזיק חזק בגלל מה שייכנס לחלל שתשאיר אחריה פירור זהב. סקרנים? קראו עד הסוף.

פלר-סרוסי, מה קרה?

"מה שקרה זה שיש לנו חוסר הסכמות בתוך עסק בין שלושת השותפים. אמנם אנחנו כבר הרבה שנים ביחד, אבל התברר לכל אחד מאיתנו שיש לנו רצונות שונים וכיוונים שונים. אנחנו עושים שינוי בתוך המבנה של העסק, ולכן אני לא כל כך רוצה להשתמש במילה סוגרים כי אני מתכוונת להמשיך. אנחנו בשלבי פירוק, אבל לא הייתי רוצה להצהיר שאני סוגרת ושפירור זהב לא יתקיים יותר, כי אחזור בפורמט אחר, רק לא בשוק תלפיות".

את האופה, הכל בעצם מושתת עלייך.

"נכון, ואני ממשיכה לעבוד על הדבר הבא. אני הולכת לעשות בראנצ'ים בבית אורן. עצוב לי כי מתפרק פה עסק שהיה הבייבי שלי במשך ארבע שנים למרות שהמקום בשוק עבד רק שנה, אבל אנחנו לקראת תהליך אבולוציוני, לקראת משהו חדש, עם תקווה להצליח לאזן אותו עם חיי המשפחה. בתכנון יהיו גם סדנאות שאותן אעביר".

אז מעז ייצא מתוק?

"כל הסיטואציה היא לגמרי sweet & sour. אתמול, כשבאו לקחת את תנור הלחם שמכרתי, מיררתי בבכי, ואז הלכתי הביתה, התיישבתי על המחשב והחלטתי שעד שאין לי כרטיס טיסה אני לא זזה. אז קניתי כרטיסים לתאילנד, ואחזור עם כוחות מחודשים לדבר הבא. הוא לא יהיה פירור זהב, למרות שפירור זהב זה אני. המוצר הוא אני, השם הוא אני, הכל זה אני, אבל לא אוכל לקרוא למקום אחר פירור זהב בגלל השותפות. בשישי המקום בשוק תלפיות יהיה פתוח בפעם האחרונה, כולם מוזמנים לתת חיבוקים, אבל חשוב לי שיידעו שזה לא הסוף".

השותפים יישארו במקום?

"כל אחד יוצא לדרכו, וברדא נכנסים במקומנו".

 

מאפיית פירור זהב סגורה (צילום: שירי ויצנר)

מאפיית פירור זהב סגורה (צילום: שירי ויצנר)

 

 

דניאל טריפון, ברדא, שוב אתה פותח מקום מתחת לרדאר?

"איך את יודעת? עדיין לא פרסמתי כלום מלבד איזה טיזר קטנצ'יק שלא רבים הבחינו בו. אני חושב שבאמצע ינואר נפתח".

מה יהיה שם?

"סניף קטן וחמוד של ברדא. יש לנו עוד כל מיני תוכניות, אנחנו אמורים לקחת עוד שטחים במתחם, אבל זה עדיין לא נסגר".

ברדא בתלפיות הולך להיות פיצוץ.

"כן, יהיה תענוג. נתחיל בבוקר, וכמו תמיד יהיו עוד רעיונות לשעות הערב, וכמו תמיד נבלבל את כולם בשעות פתיחה לא קבועות".

איך יקראו לברדא החדש?

"שאלה טובה. אנחנו עדיין חושבים, עדיין לא מצאנו שם, אבל נמצא".

 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר