גלידיום. אין דברים כאלה (צילום: שי בן אפרים)
גלידיום. אין דברים כאלה (צילום: שי בן אפרים)

מי ביקש גלידה בלחמניית המבורגר ולא קיבל?

בגלידיום - גלידרייה חדשה שנפתחה בסינמול - תוכלו לקבל את הגלידה שלכם בתוך קרואסון צרפתי או לחמניית המבורגר עגולה, ואת הקוקטיילים המוצעים לכם שם לא תראו בשום מקום אחר

גלידריה חדשה ומיוחדת במינה נפתחה בימים אלה בסינמול בחיפה. גלידיום – פרי רעיונם של מהנדס המזון אופיר בסביץ' ושותפו משה שמילוביץ' – מעוצבת כמעבדה שעל קירותיה נוסחאות המרכיבות את הגלידות, והגלידולוגים (כך נקראים עובדי המקום) מכינים את הגלידה הטרייה מדי יום מאחורי קיר זכוכית שקוף כשהם עוטים עצמם חלוקי מעבדה.

 

הגלידולוגים. מכינים את הגלידה מאחורי קיר זכוכית שקוף

הגלידולוגים. מכינים את הגלידה מאחורי קיר זכוכית שקוף

 

אם חשבתם שמדובר בעוד גלידה בגביע או בכוס אתם טועים, ובגדול. בגלידיום תוכלו לקבל את הגלידה שלכם בתוך קרואסון צרפתי ואפילו בתוך לחמניית המבורגר עגולה ומתקתקה, ובתוכם גלידת תות וגלידת וניל עם שוקולד לבן, רוטב תות, דובדבנים, פניני שוקולד לבן ושבבי פטל מיובש. כמו כן מוצעים לכם שם קוקטיילים מיוחדים וצבעוניים כמו למשל קוקטייל קים ק' – גלידת אוריאו וגלידת ברולה, נוטלה, שוקולד לבן, פירורי אוריאו, ריס'ז, הרשיז', מיני אוריאו, גלילית וסוכריות זהב קופצות; או קוקטייל סוויט 16 – גלידת קרם ברולה, סירופ תותי פרוטי, מרשמלו, שטיחון חמוץ, סוכריות צבעוניות, סוכריות קופצות וצמר גפן מתוק.

 

גלידה בתוך קרואסון. אי אפשר למות מזה (צילום: שי בן אפרים)

גלידה בתוך קרואסון. אי אפשר למות מזה (צילום: שי בן אפרים)

 

בסביץ': "גלידיום הוא המקום הכי שמח שיכולנו לחשוב עליו. המטרה העיקרית שלנו היא לעשות אנשים מאושרים תוך שימוש בכלים ובטכניקות מעולם טכנולוגיית המזון. לאחר שנים של פיתוח ומחקר בתחום הגענו לנוסחה המנצחת, ואין ספק שזו הגשמת חלום".

 

ויש גם קוקטיילים בכל מיני צבעים (צילום: שי בן אפרים)

ויש גם קוקטיילים בכל מיני צבעים (צילום: שי בן אפרים)

 

, תודה על הרשמתך.
עתה אשר את קבלת הדיוור במייל וקבל את הידיעות החמות בעיר למייל שלך
אולי יעניין אותך גם

תגובות

הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר