Japanese Black. “כבר מהביס הראשון מרגישים שמדובר בנתח איכותי” (צילום: יח”צ)
Japanese Black. “כבר מהביס הראשון מרגישים שמדובר בנתח איכותי” (צילום: יח”צ)

התוצאה של מסאז’ ובירה

רשת ההמבורגרים בלאק הכניסה לתפריט את Japanese Black - המבורגר מבשר וואגיו בקר שמגודל במסורת יפנית ונחשב בעיני המכורים למעדן

פורסם בתאריך: 19.8.18 18:33

הקרניבורים גילו כבר מזמן את הפלא היפני וואגיו (Wagyu) – בקר שמגודל במסורת יפנית ונחשב בעיני המכורים למעדן, בין השאר בזכות אחוזי השומן הגבוהים שבו. בשל הטיפול שמעניקים המגדלים לבקר, כמו מסאז’ים ושתיית בירה, הבשר שזכה לשם קובה הוא אחד מהיקרים בשוק. ומה שטוב ליפנים טוב גם לרודפי הטרנדים בתחום הקולינריה, וכעת מציעה רשת ההמבורגרים בלאק את Japanese Black – המבורגר מבשר וואגיו במחיר של 67 שקל.

 

 

שלומי פורמן מבעלי ה־Black, מיפן לישראל?

“זה נתח של בשר מיוחד שמיובא מחו”ל ולנו יש בלעדיות על הייבוא שלו. הוא מתאים להמבורגר כי יש בו אחוזי שומן גבוהים שנחוצים להמבורגר מושלם. התגובות הן טובות מאוד, ונראה שהקהל הישראלי מחבק את המנה החדשה. למי שמבין בבשר אי אפשר לפספס פה. כבר מהביס הראשון מרגישים שמדובר בנתח איכותי”.

 


 

 


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר