עומר אלוואן. "ליועץ יש פחות כאב ראש של עובדים" (צילום: אנטולי מיכאלו)
עומר אלוואן. "ליועץ יש פחות כאב ראש של עובדים" (צילום: אנטולי מיכאלו)

השף עומר אלוואן ומסעדת הגארדן כבר לא

השף עומר אלוואן עזב את מסעדת הגארדן במושבה הגרמנית אחרי תשעה חודשים בלבד, וכעת הוא יוצא לדרך חדשה: ייעוץ קולינרי: "אם אחזור למטבח ולהיות שף במסעדה זה יהרוג אותי"

פורסם בתאריך: 8.8.18 09:51

אחרי תשעה חודשים השף עומר אלוואן ומסעדת הגארדן במושבה הגרמנית כבר לא. אלוואן התפרסם כשף של מסעדת חאג' כחיל ביפו והביא עמו ניחוחות חדשים מהמטבח הערבי – מנות פיוז'ן שמשלבות מערב ומזרח במתכונים יחודיים. לפני שלוש שנים עבר אלוואן למסעדת עלי גפן במתחם Iway בצומת קרית אתא, ומהר מאוד רכש לעצמו מוניטין של אחד מהשפים המובילים של המטבח הערבי והפך לחביב תוכניות הבישול. כשעלי גפן נסגרה הוא עבר לגארדן, ועכשיו הוא פונה לדרך חדשה – ייעוץ קולינרי.

 

 

אלוואן, נפרדנו כך?

"כן, זה נגמר. אני הולך לייעץ לאנגוס, להכין להם תפריט חדש ולשנות להם קונספט. יש גם מסעדה ברמאללה שאני מייעץ לה. לייעץ למסעדות עדיף לי. אם אחזור למטבח ולהיות שף במסעדה זה יהרוג אותי. אני סוחט את עצמי עם לוח הזמנים. ליועץ יש פחות כאב ראש של עובדים".

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר