אירועי יום העצמאות בקרית אתא, שיעמדו השנה בסימן 100 שנים לעיר ו-77 שנים למדינת ישראל, יחלו ביום שני, 28 באפריל, עם מופע ילדי הגנים בפארק הרצל, בהשתתפות כוכב הילדים הדוד חיים.
ביום רביעי, ערב יום העצמאות, 30 באפריל, החל מהשעה 20:00 בפארק הרצל, יעלו על הבמה אושר כהן, עדן בן זקן, אגם בוחבוט, סאבלימינל והצל ותמר ריילי. בין לבין יופיעו להקות הייצוג העירוניות, ובמקביל יתקיים מופע רחפנים.
אירועי יום העצמאות בעיר ייחתמו ביום חמישי, 1 במאי, בהיכל הספורט העירוני, בטקס הענקת תואר יקיר העיר לתושבים שפעלו לאורך השנים למען הקהילה.
ראש העירייה יעקב פרץ: "חגיגות ה-77 של מדינת ישראל וחגיגות ה-100 של קרית אתא משתלבות זו בזו באופן מרגש, ומאפשרות לנו להתבונן בדרך הארוכה שעשינו יחד, כעיר וכמדינה. מיישוב קטן, לצד מדינה בראשית דרכה, ועד לקרית אתא של היום. עיר חזקה ומתפתחת, בלב מדינה משגשגת. השנה אנחנו מציינים שתי תחנות משמעותיות, ומזמינים את כל תושבי העיר ילדים, נוער, משפחות וותיקים, לקחת חלק בחגיגות בשמחה, בגאווה ובחזון לעתיד טוב עוד יותר".
יו"ר האופוזיציה בקרית אתא, הילה רובין שלם: "אחרי שנים, שבהן אנו מציעים להחליף את הזיקוקים במגוון של הצעות, אני שמחה שהשנה קיבלו את ההצעה שלנו לקיים מופע רחפנים יפה ויצירתי במקום זיקוקים תוך התחשבות בהלומי הקרב ובבעלי החיים".
אנונימי
ציפינו להופעות יותר טובות עם כל המתח שעשו לנו !! חשבנו נועה קירל
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
אין כמו יום העצמאות חג שמח ומבורך אמן תודה רבה ושהכול יעבור בשלום באהבה ובביטחון אמן.הודו לה כי טוב ומבורך אמן.אין עוד מלבדו אמן תהנו מהחג ותשמאו על הניקיון הכול באהבה אמן מירב הדר