סלמון ניסואז של "בנדיקט"(צילום: שרית גופן)
סלמון ניסואז של "בנדיקט"(צילום: שרית גופן)

ארוחות בוקר לא מהעולם הזה

יצא לדרך פסטיבל ארוחות הבוקר של "בנדיקט". אל התפריט הרגיל הצטרפו שבע מנות חגיגיות, כשכל אחת מייצגת אזור אחר על הגלובוס. המנות מוגשות לאורך כל שעות היום, גם אחרי שהשמש שוקעת, ודורשות קוקטייל ומימוזה לצידן

פורסם בתאריך: 17.2.22 12:18

בוקר מצוין ל-Dark side of breakfast, שזה אומר שלמשך חודש אחד בשנה, מאמצע פברואר ועד 14 במארס, פסטיבל ארוחות הבוקר מסביב לעולם של "בנדיקט" חוזר. והפעם, כך הם מבטיחים, אחרי שנתיים של מתח, ציפייה והתרגשות אינסופית, הוא יהיה גדול יותר, אפל יותר, מושחת יותר ואפילו נוצץ יותר.

פנקייק בייקון צ'דר של "בנדיקט" (צילום: שרית גופן)

פנקייק בייקון צ'דר של "בנדיקט" (צילום: שרית גופן)

השנה הביאו ב"בנדיקט" בטיסת אקספרס לילית את מנות הברינר האייקוניות מסביב לעולם – ארוחות בוקר שאפשר לאכול מסביב לשעון, ובמיוחד אחרי שהשמש שוקעת ודורשות קוקטייל ומימוזה לצידן. אנחנו בעד קוקטיילים ומימוזה גם בשעות הבוקר.

אל התפריט הרגיל נוספו שבע מנות חגיגיות, שונות אחת מהשנייה, וכל אחת מהן מייצגת אזור אחר על הפלנטה, עם אלמנט של הגזמה.

 

 

"בוקר טוב ויאטנאמס" – אגרול מטוגן במילוי אבוקדו, כוסברה ועגבניות מיובשות. עוטפים בעלה חסה פריך, טובלים ברוטב שמנת חמוצה ורוטב כוסברה דבש וממריאים. זוהי למעשה מנה ראשונה (36 שקלים).

"סלמון ניסואז" – חסה לליק, נתחי סלמון צלוי, שעועית ירוקה, תפוח אדמה סגול, עגבניות שרי, צנונית וזיתי קלמטה. מוגש עם סלסילת לחמים (59 שקלים).

"בייקון צ׳דר פנקייק" – שלושה פנקייקים עם בייקון, גבינת צ'דר מותכת, ביצה עלומה, רוטב הולנדייז, בצל מוחמץ ומייפל וויסקי. מוגש עם סלט ירוק (67 שקלים).

"קריספי צ׳יקן וופל" – עוף קריספי מטוגן על ופל בלגי עם חלפיניו מוחמץ, הולנדייס, וויסקי-מייפל וסרירצ׳ה. מוגש עם סלט (68 שקלים).

קריספי צ'יקן ופל של "בנדיקט" (צילום: שרית גופן)

קריספי צ'יקן ופל של "בנדיקט" (צילום: שרית גופן)

"קרפ דה לה שרימפס" – קרפ במילוי שרימפס ושום בשמיכה של שמנת, עגבניות ויין לבן. מוגש עם סלסילת לחמים וסלט (73 שקלים).

"ברקפסט פיצה איטליאנו" – פיצה עם תרד בשמנת, ביצת עין, גאודה, עלי רוקט, פרמז'ן ובלסמי (73 שקלים).

ספייריבס – צלעות חזיר בגלייז מייפל קפה מעושן שאוכלים בידיים ומנגבים על לחם תירס. מוגש עם סלט קולסלאו (98 שקלים).

"בנדיקט", שד' ההסתדרות 248, ביג קריות, שעות פתיחה: כל השבוע מ-08:00 עד חצות. טלפון: 03-686-8657.

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר