חוסאם במבינו סובח (צילום מתוך דף הפייסבוק של חוסאם במבינו סובח)
חוסאם במבינו סובח (צילום מתוך דף הפייסבוק של חוסאם במבינו סובח)

צפו: אתגר חיתוך הבשר של במבינו

חוסאם במבינו סובח, דור שלישי למשפחת הקצבים הידועה, פרסם סרטון שבו הוא מפרק רגל של עגל במשקל של 70 ק"ג תוך פחות משלוש דקות, ואתגר את כל הקצבים לשבור את שיאו. "מעט מאוד קצבים יוכלו לעמוד באתגר הזה", הוא משוכנע, "ואני לא אומר את זה בשחצנות"

פורסם בתאריך: 18.9.20 09:25

"אני מאתגר את כל הקצבים בארץ להתחרות נגדי", כך פתח חוסאם במבינו סובח את הפוסט שהעלה בעמוד הפייסבוק שלו בליווי סרטון, "אתגר חדש! אני השלמתי את המשימה ב-2:55 דקות".

ובאמת, בפחות משלוש דקות פירק במבינו רגל אחורית של עגל, והכל באמצעות סכין קצבים קטנה, תוך הפגנת מיומנות ומקצועיות מדהימות. הפוסט זכה לעשרות שיתופים ולמאות תגובות מקצבים ומשפים.

במבינו, 47, הוא בעל רזומה של 32 שנים בענף, דור שלישי למשפחת הקצבים הידועה בעיר כבעלת רשת אטליזים ושווארמה, והיום הוא הקצב האחראי על הבשרים בקצבייה ובמסעדת קולוני גריל סטייק האוס.

במבינו, איך זה התחיל?

"וואלה, האמת היא שזה סתם עלה לי לראש. אני כל הזמן רואה צ'לנג'ים בפייסבוק ובאינסטגרם, ואמרתי 'מה יכול להיות, גם אני אאתגר'".

 

 

שלוש דקות זה נחשב למהיר?

"אני מתקן אותך – 2:55 דקות. וכן, זה מהיר מאוד. זה נתח של 70 קילו, זה לא משהו קטן".

מישהו נענה לאתגר?

"(צוחק) עוד לא. צריך לעשות לזה הכנות, אף אחד לא מסוגל לעלות ישר עם סרטון. מי שמכיר את העבודה מקרוב יודע במה זה כרוך, ולא קל לפרק נתח כזה בשלוש דקות. רוב הקצבים לא מסוגלים לכך. מעט מאוד קצבים יוכלו לעמוד באתגר הזה, ואני לא אומר את זה בשחצנות. זה משהו שהוא בייסיק, ואם לא קיבלת את זה מאבא, לא תוכלי לקבל את זה משום מקום אחר".

 

 


 

 


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

4 תגובות
  1. חנית ג'אגר

    כל הכבוד אלוף רק חבל שאי אפשר לראות את הסרטון ניראה לי שברת את שיאי גינס

  2. אריק משה

    חחחחח נראה לי שהוא נכנס חדש למקצוע אני מכיר קבצים ששלוש דקות זה די הרבה בשבילם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר