הקרואסון החדש של דה פריז. הולך טוב עם אלכוהול (צילום: רומן לוינגרד)
הקרואסון החדש של דה פריז. הולך טוב עם אלכוהול (צילום: רומן לוינגרד)

מנת דגל חדשה בפאב דה פריז

שניצלונים, צ’יפס, טבעות בצל ואדממה - Out, קרואסון ממולא במבחר גבינות, בסלמון מעושן ובביצה, נקניקיות צ’וריסוס, פירות ים, קרפצ’ו, ברוסקטות ופיצות - In. קבלו את התפריט החדש של פאב דה פריז

פורסם בתאריך: 3.10.18 18:05

ארבעה חודשים אחרי פתיחתו של הפאב דה פריז בעיר התחתית משיק הבעלים פליקס טייף תפריט חדש. אם עד עתה התהדר המקום בתפריט שהותאם לצרכני האלכוהול והציע שניצלונים, צ’יפס, טבעות בצל ואדממה, כעת תוכלו לנשנש שם קרואסון ממולא במבחר גבינות, בסלמון מעושן ובביצה, נקניקיות צ’וריסוס, פירות ים, קרפצ’ו, ברוסקטות ופיצות.

 

 

טייף, שינוי קונספט?

“הקרואסון הוא מנת הדגל החדשה של המקום. בעקבות הביקוש מצד הלקוחות שלנו למנות נוספות ולאוכל טוב גייסתי את אמנית הבישול שרון כנען שבנתה מנות חדשות של אוכל מקומי עם נגיעות אירופיות, ויש גם מחשבה לפתח דברים נוספים. המנות החדשות הולכות טוב עם אלכוהול”.

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר