ג'יוקוסו. אוכל, אלכוהול ושניהם ביחד (צילום: יפית בשבקין)
ג'יוקוסו. אוכל, אלכוהול ושניהם ביחד (צילום: יפית בשבקין)

כבר לא צ'יז. מעתה אמרו ג'יו קוסו

פורסם בתאריך: 27.2.19 15:26

בעיר התחתית נפתחה לאחרונה מסעדה איטלקית חדשה – ג'יו קוסו – שהייחודיות שלה היא שהאלכוהול הוא אחד מהמרכיבים המובילים בכל המנות בתפריט, ואם זה לא מספיק, לכל מנה הוצמד המשקה האלכוהולי המתאים ביותר. את השם בחרו הבעלים עם קריצה למסעדה הקודמת שלהם – צ'יז – שפעלה באותו החלל.

 

 

כפיר בויום, מבעלי המסעדה, שילוב מנצח?

"ההבנה שאלכוהול הוא חלק בלתי נפרד מהבילוי הביאה אותנו לפתוח את ג'יוקוסו. המטבח שלנו מתמחה בשילוב אלכוהול בתוך המנות ובהתאמתו של האלכוהול לאוכל".

 


 

 


 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר