אריה בלילה במעגן. "ישבנו וחשבנו והכנו את הדברים הכי טובים שיש"
אריה בלילה במעגן. "ישבנו וחשבנו והכנו את הדברים הכי טובים שיש"

מתיחת הפנים של המעגן

לקראת חגיגות ה-30 להיווסדה, מצטרפת מסעדת המעגן לטרנד ששוטף את העיר התחתית: מעתה בלילות יתפקד המקום כפאב לכל דבר

פורסם בתאריך: 31.12.17 14:25

מאז שדוד בלילה פתח את המעגן בשנת 1988 ברחוב נתנזון בעיר התחתית בחיפה ביסס המקום את עצמו כמסעדת מאכלי ים. לפני כשנה וחצי הצטרף אריה בלילה, בנו של דוד, לניהולו של המקום, ומאז התארכו שעות הפתיחה, בלילות הפכה המסעדה לבר דגים, ולצד התפריט המוכר נותן המקום מענה גם לחובבי אלכוהול צעירים. עכשיו, לקראת חגיגות ה-30 להיווסדו, עובר המעגן מתיחת פנים בהתאם לטרנד ששוטף את העיר התחתית: מעתה בלילות הוא יתפקד כפאב לכל דבר, עם בר גדול, מגוון של משקאות משובחים ותפריט שיכלול אוכל של פאבים כמו המבורגרים וסנדביצ'ים מסוגים שונים. אבל אם ממש תתעקשו, בלילה יצ'פר אתכם גם בקציצות הדגים המפורסמות שלו.

 

 

בלילה, מה יפים הלילות?

"העיר התחתית התפתחה, מגיעים לפה המון חבר'ה צעירים, ואנחנו זורמים עם הטרנד. קיבלתי הרבה מאוד בקשות לגבי תפריט של סנדביצ'ים, אז ישבנו וחשבנו והכנו את הדברים הכי טובים שיש. בקרוב ייכנסו לתפריט גם נקניקיות צ'וריסוס".

ובימים?

"עד שעות אחר הצהריים אבא שלי ימשיך לעבוד ולהביא את מנות הדגים ומאכלי הים הטובות והמוכרות שכולם אוהבים".

 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר